Nàstic

Suzuki respon i es fa un lloc

2a divisió A. El central del Nàstic va tornar a rendir bé al lateral dret, posició que va ocupar tot i que Xisco Campos ja estava disponible

La lesió de Gerard Valentín, el càstig –ja aixecat– a Jordi Calavera, i la sanció de Xisco Campos van fer que Vicente Moreno apostés fa dues jornades per Daisuke Suzuki com a lateral dret en la visita del Nàstic a San Mamés. Tot i ser central, el defensa nipó va haver de debutar reubicat al carril, i ho va fer amb un rendiment més que notable, fet que li va permetre repetir titularitat dissabte passat contra el Numància, en què Xisco Campos ja estava disponible. “[Xisco] ha quedat fora per una decisió tècnica, cada setmana tinc problemes, perquè em toca prescindir de sis, set o vuit jugadors”, va aclarir tècnic, que amb la defensa formada per Suzuki, Iago Bouzón, Pablo Marí i Mossa, ha encadenat dues jornades sense encaixar cap gol.

Suzuki, en tot cas, va repetir una actuació més que remarcable: es va associar molt bé amb Jean Luc i Emaná i va mostrar la seva projecció ofensiva, tal com ho demostra el fet que, en dos partits, ja ha fet 70 passades, 49 de les quals encertades. D'altra banda, en defensa també s'ha mostrat solvent: ha recuperat tres pilotes fent cinc entrades.

LA DADA

70%
de precisió
té Suzuki en la construcció de joc: ha fet 49 passades bones i 21 de dolentes. En defensa ha recuperat 3 pilotes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)