Nàstic

El dia més esperat per Giner

Nàstic. La baixa de Mossa per sanció fa que l'extrem valencià tingui tots els números d'ocupar el carril esquerre de la defensa en el partit determinant de diumenge contra el Leganés

El partit que el Nàstic ha de jugar diumenge a casa contra el líder il·lusiona tothom. Entre tota aquesta gent, però, si hi ha algú que espera aquesta cita contra el Leganés és l'extrem Ferran Giner, que té tots els números de formar part de l'onze inicial en substitució d'una peça fixa com Mossa, baixa per sanció. “En tinc moltes ganes, fa mesos que m'entreno bé i ara a veure si tinc la confiança del mister”, manifestava ahir el futbolista, de 27 anys, al qual Vicente Moreno fa temps que prepara per ubicar-lo al carril esquerre de la defensa si fa falta: “Puc jugar en les dues posicions [lateral o extrem]. Des que va marxar Mousa, m'entreno de lateral, i el tècnic m'ha fet saber que en aquesta posició ho puc fer molt bé. M'explica tots els conceptes i jo, sempre que jugui, m'és igual la posició.”

Giner, que després de començar sent un habitual ha anat perdent protagonisme i ha estat més aviat un revulsiu, espera contribuir a la fita de l'ascens, tot i que es manté fidel al missatge de prudència que hi ha al vestidor: “L'última victòria al camp de l'Almeria ens dóna molta confiança, però el que hem de fer és anar a pams.”

LES FRASES

En tinc moltes ganes, fa mesos que m'entreno bé i ara a veure si tinc la confiança del ‘mister'
Des que va marxar Mousa m'entreno de lateral, i el tècnic m'ha fet saber que en aquesta posició ho puc fer molt bé
Ferran Giner
extrem del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)