Nàstic

futbol

segona divisió a

Moreno demana el ple

2a divisió A. L'entrenador del Nàstic reclama més afició demà al Nou Estadi per jugar contra el primer classificat, el Leganés. “Necessitem que tothom empenyi”, va reconèixer el tècnic

El Nàstic continua amb el seu particular Tormalet en la part alta de la taula i demà (12 h) haurà de superar un port de primera contra el líder, el Leganés. Jugarà a casa, al Nou Estadi, on els grana han tingut una afluència creixent en les últimes jornades. Però per a Vicente Moreno, tècnic del Nàstic, no és suficient, sobretot per l'entitat del rival que demà els visita. “Hem d'omplir el Nou Estadi; si no ho fem, haurem de penar moltes coses”, va dir el tècnic per posar a prova aquest públic potencial: “Siguem els que siguem, hem d'empènyer, perquè així tindrem més facilitats contra un equip que serà molt difícil perquè és molt bo i vendrà molt cara la seva pell. Per tant, necessitarem l'ajut de tothom”, hi va afegir. Moreno, però, no espera que als seus jugadors els venci la pressió en el moment més decisiu de la temporada: “Hem de tenir en compte que tenim jugadors experimentats, que han pujat a primera divisió i que saben gestionar perfectament situacions d'aquest tipus. I on no arribin ells, hi haurà el cos tècnic”, va admetre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)