Nàstic

Futbol

Segona divisió A

“Hi hem de deixar la vida”

L'avantmatx. Vicente Moreno

La plantilla del Nàstic és conscient que no depèn d'ella mateixa. De fe, però, no en falta. Això és almenys el que es desprèn de tot el que va dir ahir Vicente Moreno. “L'ambient que hi ha al vestidor és molt positiu, estem molt il·lusionats i el que tenim entre mans és tan bonic que hi hem de deixar la vida, per guanyar aquest partit”, va afirmar el tècnic, que confia que els seus faran la feina contra l'Alavés i que a Anduva hi haurà un resultat favorable: “El Mirandés és un bon equip i creiem en la seva professionalitat. A més a més, el Leganés té la pressió de guanyar a fora, sap que nosaltres venim embalats i que si falla serem allà. Això, de vegades, és difícil de gestionar.”

Això sí, Moreno avisa. Si el Nàstic no guanya, no hi ha ascens: “Cal que ens centrem en el nostre partit contra l'Alavés, perquè les possibilitats de pujar depenen del Nou Estadi.”

Vicente Moreno també va parlar de la possibilitat de jugar el play-off: “Si hem de disputar la promoció estic convençut que hi arribem millor que la resta de rivals, tot i que en els meus plans la lliga acaba contra l'Alavés.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció