Nàstic

futbol català

Nàstic

“Hi ha marge de creixement i no m'ho vull perdre”

Nàstic. Vicente Moreno continuarà liderant el projecte grana amb l'objectiu de mantenir la progressió “tocant de peus a terra” i amb la majoria de la plantilla, “perquè s'ho han guanyat”

La recepta que ha aplicat els últims anys el Nàstic ha estat la continuïtat i, per mantenir la progressió, ho tornarà a fer. Vicente Moreno ha liderat amb molt bona nota l'equip grana els últims dos anys i mig, i per això la prioritat del club era la seva renovació. A més, ell també veu la possibilitat de continuar progressant com a entrenador. “Hi ha marge de creixement i no m'ho vull perdre”, va afirmar ahir el valencià al costat del president, Josep Maria Andreu, i del director esportiu, Emilio Viqueira, en l'oficialització de la seva renovació per dos anys.

El Nàstic sí que tenia l'obligació de pujar a segona B i per això ara, a segona A, defuig la pressió de les cotes ambicioses, encara que acabi de tancar una temporada en què s'ha quedat a les portes de l'ascens a primera. “No em poso cap objectiu, només guanyar cada partit, sense màxims ni mínims, com hem fet fins ara. I ens ha anat bé”, afirma Moreno, que assegura que manté la il·lusió per continuar fent les coses igual, “tocant de peus a terra”. Això sí, per sobre de tot, tothom és conscient, i ell el primer, de la importància de mantenir el Nàstic a l'LFP.

Moreno espera molta continuïtat en la plantilla grana –“s'ho han guanyat”, apunta”– i, de fet, puntals com ara Reina, Molina, Mossa, Tejera, Naranjo, Jean Luc, Aburjania, Bouzón, Xisco Campos i Manolo Martínez continuaran, a menys que hi hagi algun traspàs, no descartat per Viqueira, malgrat que, d'entrada, la idea és no vendre ja que es vol millorar la plantilla. Per Naranjo, per exemple, hi ha uns quants equips interessats. Si paguen els 3 milions d'euros de la clàusula, se l'enduran. El que serà complicat serà retenir Achille Emana, amb ofertes a l'estranger, i Madinda, que torna al Celta després de la cessió. En els dos casos, el Nàstic intentarà convèncer-los perquè continuïn a Tarragona.

Tinc tota la il·lusió per continuar igual, tocant de peus a terra. El que s'ha fet fins ara no garanteix res
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Quan vaig venir al Nàstic sabia que era un projecte que em faria progressar. A més, hi ha marge de creixement i no m'ho vull perdre
Es vol retenir Emana, però Viqueira diu que no serà fàcil, com Naranjo i Madinda
118
partits de lliga
ha dirigit Moreno des que va arribar a l'equip tarragoní el novembre de 2013
3
fases d'ascens
, dues sense èxit (2013/14 i 2015/16) i la del retorn a segona A fa un any

MOVIMENTS

58
victòries
, 39 empats i 21 derrotes en els partits amb el valencià, amb 164 gols a favor i 111 en contra
No em poso cap objectiu, només guanyar cada partit que juguem, sense màxims ni mínims, com hem fet fins ara. Ens ha anat bé

Xavi Molina i Manolo Reina, renovats

El Nàstic va anunciar ahir les renovacions del central Xavi Molina i del porter Manolo Reina, dos dels tres futbolistes que han disputat més minuts aquesta temporada amb el Nàstic. L'altre és Mossa, renovat també aquesta setmana. Tots tres han signat fins al juny del 2018, igual que Tejera, al qual se li ha allargat un any el contracte. Pel que fa als altres jugadors que ara acaben contracte, serà difícil retenir Achille Emana, és probable que Ferran Giner continuï, mentre que Calavera, Palanca, Rayco i Marcos canviaran d'aires i Xisco Muñoz penja les botes.

Xisco Muñoz relleva Nano en el cos tècnic

Nano Rivas no continuarà com a segon entrenador grana “per motius personals”, tal com va assegurar ahir Vicente Moreno, que va assegurar que és “una llàstima“ la seva marxa, ja que “hi ha hagut molt bona sintonia de treball”. El més probable és que Rivas s'integri al Getafe, possiblement al filial. En canvi, Xisco Muñoz ha decidit penjar les botes i s'integrarà al cos tècnic de l'equip tarragoní, tot i que falta definir quina serà la seva funció. Pel que fa a la resta del cos tècnic, Vicente Moreno va garantir ahir la seva continuïtat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)