Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Naranjo, venut al Celta

Nàstic. El club gallec paga els tres milions d'euros de la clàusula de rescissió de l'andalús, de 21 anys i màxim golejador de l'equip grana amb 16 dianes

El Nàstic i el Celta van tancar ahir el traspàs de José Naranjo –màxim golejador grana– al club gallec, que ha pagat els tres milions d'euros de clàusula del futbolista. Naranjo, la gran revelació de l'equip tarragoní, de només 21 anys, ha disputat 36 partits i ha marcat 16 gols en la seva primera temporada a segona A. De fet, va ser fitxat l'estiu provinent del Vila-real B i ha disputat tota la temporada amb llicència del filial grana, la Pobla de Mafumet. Naranjo, per tant, haurà donat un gran rendiment al Nàstic, tant econòmic –és la venda més cara en la història de l'entitat tarragonina– com futbolístic. El Newcastle, que acaba de baixar a la segona divisió anglesa, i el Betis també s'havien interessant seriosament pel futbolista andalús, que finalment jugarà a la primera divisió espanyola i competirà a l'Europa League.

De seguida que va veure que Naranjo tenia pretendents, el Nàstic ja es va fer a la idea de vendre'l; això sí, sense rebaixar gens la clàusula de rescissió del jugador. La quantitat que el Nàstic percebrà és més que benvinguda per una entitat que últimament ha passat moments delicats econòmicament, dels quals es va refent. Amb el deute finançat –en principi s'hauria d'eixugar en dos anys– el Nàstic tindrà diners ara per fer alguna incorporació. Sense Naranjo, i amb la més que probable sortida d'Emana, que acaba contracte i té ofertes, el club tarragoní haurà de fitxar algun davanter solvent. De moment, continuen Aníbal i Àlex López i Marcos marxarà.

José Naranjo va anar entrant a l'equip de mica en mica. Va debutar en la sisena jornada, no va ser titular fins a la vuitena i el primer gol el va marcar en la quinzena. A partir de llavors va saber aprofitar les oportunitats amb un gran rendiment golejador, gràcies a la velocitat, la verticalitat i la gran capacitat de definició davant el porter rival. Va fer, sobretot, un gran inici de segona volta i un gran final de curs amb gols importants, que és el llegat que deixa a l'equip tarragoní.

OBJECTIU, L'ATAC

Sense Naranjo ni, probablement, Emana, el Nàstic haurà de fitxar un davanter solvent

LA XIFRA

36
partits
ha jugat aquesta temporada Naranjo, tot i que no va debutar fins a la sisena jornada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)