Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Suzuki i Lobato, confirmats

Nàstic. El club tarragoní fa efectiva la clàusula de renovació del contracte del central japonès i del mitjapunta català, que vestiran la samarreta grana fins al 2018, confirma la marxa d'Aníbal i dóna definitivament per perdut Emana

Faltava la confirmació oficial, ja que el Nàstic hi comptava, i va ser ahir que el club grana va anunciar que ha fet efectiva la clàusula de renovació de Daisuke Suzuki i Cristian Lobato, que vestiran la samarreta grana fins al juny del 2018. Tots dos van incorporar-se al Nàstic a l'hivern després d'un període de prova i tots dos han tingut protagonisme en la segona volta. Suzuki, que va complir com a lateral dret, ha acabat el curs com a central titular al costat de Xavi Molina. Lobato, per la seva banda, ha jugat d'inici en els partits importants de la recta final.

El contracte d'un altre reforç hivernal, Aníbal Zurdo, també preveia l'opció d'allargar el vincle entre club i jugador, però no s'ha fet efectiva i el Nàstic va anunciar ahir que no continuarà. Tampoc ho faran Palanca, Xisco Muñoz, Marcos i Calavera, tal com ja estava confirmat, a més d'Achille Emana. Després que dies enrere ja s'admetés que retenir el mitjapunta camerunès, amb ofertes de l'estranger inabastables per al Nàstic, era pràcticament impossible, ahir el club tarragoní va confirmar que “jugador i entitat no renovaran la seva vinculació” per a la temporada que ve. El comunicat fet públic ahir pel Nàstic també parla de la desvinculació de Madinda, tot i que en aquest cas no es pot descartar que es demani al Celta una altra cessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)