Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Qualitat a la banda de l'atac

Nàstic. El club grana fitxa l'extrem José Carlos, que va sobresortir com a revulsiu al Llagostera, equip que va apostar per ell després d'un calvari de dos anys marcats per les lesions

El Nàstic va per feina i ahir va anunciar el segon fitxatge: l'exacacant del Llagostera José Carlos Fernández, que arriba a Tarragona després d'haver destacat per la qualitat tècnica els últims mesos al conjunt de la Costa Brava. El futbolista andalús, que signa per una temporada amb opció a una altra, ha estat enguany utilitzat com a revulsiu per Oriol Alsina, ja que el seu estat físic –encara s'estava recuperant d'un llarg període d'inactivitat– li ha impedit tenir més continuïtat. Tot i això, amb els blaugrana, José Carlos ha disputat tretze partits, cinc dels quals com a titular.

Amb la seva incorporació, Vicente Moreno s'assegura un futbolista amb classe per a qualsevol dels dos carrils de l'atac, tot i que també pot jugar d'enllaç a la mitja punta. Si en alguna cosa destaca José Carlos és en la capacitat de desbordament. Té un bon driblatge i és un bon assistent. A més, en els moments de plenitud física, és un jugador força ràpid que no té por d'encarar-se als defenses rivals.

Calvari amb les lesions

El futbolista de 28 anys arribarà a Tarragona amb l'objectiu de tornar a acaparar minuts de joc. Necessitarà, això sí, que les lesions el respectin, ja que abans que el Llagostera l'incorporés el desembre passat, va passar un calvari amb les lesions que va arribar en el seu millor moment i que va durar dos anys. I és que la temporada 2013/14, tot just després de consolidar-se a primera divisió amb el Rayo Vallecano –abans, va militar una temporada a l'AEK Atenes en què va jugar a Europa–, José Carlos va tenir una greu lesió al genoll.

Un any després, ja a les files del Còrdova i també a primera divisió, va recaure i va estar tota la temporada sense jugar. A finals de novembre passat, i després d'haver-se entrenat al Recreativo, va arribar al Llagostera buscant una oportunitat que li va ser concedida, ja que el club blaugrana va apostar per ell i va fer-li contracte fins a final de temporada, i es va convertir en un habitual quan Oriol Alsina necessitava algú que revolucionés els partits.

José Carlos Fernández Vázquez
Riotinto (Huelva) 17-07-87 (28 anys) Extrem
Alçada:
1,77 m
Pes:
68 kg
FORMACIÓ
Recreativo de Huelva i Sevilla
TRAJECTÒRIA
08/09
Sevilla B (2a A)
26 p. 3 g.
08/09
Sevilla (1a)
2p.
09/10
Sevilla B (2a B)
17 p. 1 g.
09/10
Sevilla (1a)
10 p. 1 g.
10/11
Sevilla (1a)
6 p.
10/11
Cartagena (2a A)
23 p.
11/12
AEK Atenes (1a grega)
27 p. 2 g.
12/13
Rayo (1a)
32 p. 2 g.
13/14
Rayo (1a)
3 p.
14/15
Còrdova (1a)
1 p.
15/16
Llagostera (2a A)
13 p.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)