Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Optimistes amb renovar la cessió de Levy Madinda

Nàstic. El conjunt grana té coll avall l'acord amb el Celta i el migcampista per tancar el préstec per a la temporada vinent

El Nàstic està a punt de complir un dels objectius de mercat que es va posar només d'acabar la lliga. La cessió de Levy Madinda, procedent del Celta, serà un fet quan, en les properes hores, les dues entitats i el jugador tanquin els detalls del préstec. Madinda ja va jugar l'últim mig curs de grana, també cedit des de Vigo, i a un gran nivell, un fet que ha provocat que el Nàstic tornés a demanar la incorporació del migcampista.

Després de ser un fix per un candidat a l'ascens la temporada passada, Madinda buscava una oportunitat per aquest curs en la primera divisió. El Celta li ha tancat la porta i, com que va acabar la temporada més tard que la resta dels seus companys, li va donar un permís per incorporar-se més tard a la preparació i, de pas, buscar-se una cessió, ja que acaba contracte el 2018. El Nàstic ha estat un dels clubs més interessats en la cessió i el jugador s'hi va trobar còmode en el passat mig any i per aquest motiu les dues parts s'han trobat en el mateix camí. Això sí, el jugador vol una clàusula de sortida si algun club de primera divisió el reclama per incorporar-lo.

En aquest sentit, l'entesa entre el Celta i el Nàstic és total, ja que els dos clubs es faran càrrec de part de la fitxa i falta que el jugador i el conjunt grana tanquin aquests detalls per segellar la renovació del préstec.

Competència en el mig del camp

El fitxatge de Zahibo (València Mestalla) no ha estat un impediment perquè el Nàstic continués insistint a renovar la cessió de Madinda. Si es confirma la seva arribada, el jugador gabonès gaudirà de molta competència en el doble pivot, on la temporada passada va brillar des de la seva incorporació el mes de gener. De fet, Zahibo és l'única incorporació en aquesta zona, on també hi són Tejera, Aburjania i Manolo Martínez. Madinda va ser un fix en la part final de la temporada passada jugant pràcticament tots els minuts en la lliga regular i en la promoció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)