Nàstic

A Tarragona s'hi posen avui

Nàstic. Vicente Moreno dirigirà aquesta tarda la primera sessió de treball de l'equip grana, ja sense el fins ara capità Xisco Campos, que al migdia s'acomiadarà del club i l'afició

Després que la setmana passada comencessin la pretemporada el Llevant, l'Alcorcón i el Getafe, i que ahir ho fessin el Reus, l'Elx, l'Osca, el Lugo, el Mallorca, el Mirandés, l'Oviedo, el Rayo, el Tenerife, l'UCAM i el Valladolid, avui és el torn del Mallorca i el Nàstic. Demà s'hi posaran l'Almeria i el Numància, dijous el Còrdova i la setmana que ve el Girona, el Cadis i el Sevilla Atlético.

La primera jornada de treball del Nàstic consistirà en un entrenament al Nou Estadi, a les set de la tarda. Ja es podran veure les quatre cares noves que de moment presenten els tarragonins –Kakabadze (Dinamo de Tbilisi), Djetei (Union Douala), José Carlos (Llagostera) i Zahibo (Mestalla)–, a més de la columna vertebral de la temporada passada, sense, això sí, jugadors com ara Naranjo, Emana o Xisco Campos. Precisament, el Nàstic va fer oficial ahir l'adéu del mallorquí, que ha fitxat per la Ponferradina i que tanca una etapa de sis anys al club grana. Xisco Campos s'acomiadarà al migdia amb una compareixença de premsa. Tampoc hi seran el porter Alberto Varo i el mig centre Fali; el Nàstic va comunicar ahir que els ha renovat el contracte fins al 2020 i que els cedeix al Barça B. Fali ja va acabar la temporada passada al filial blaugrana. El Nàstic també ha de resoldre el futur de Mousa, que no compta per al cos tècnic i que finalment no anirà cedit al Llagostera, i espera tornar a disposar dels serveis de Madinda. L'acord amb el Celta va pel bon camí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)