Nàstic

Futbol

segona divisió a

Sis anys de compromís

Nàstic. Xisco Campos tanca emocionat una etapa de sis temporades i 209 partits oficials de grana per iniciar-ne una altra a la Ponferradina i continuar esprement la carrera “al màxim”

La sala de premsa plena i les llàgrimes del protagonista, contagiades a bona part de la concurrència, demostraven que el d'ahir no era un comiat qualsevol. Xisco Campos deixa el Nàstic després de sis temporades i 209 partits oficials, unes xifres que, en el futbol actual, són difícils de trobar. “Ha estat durant molt temps un exemple de valors, sacrifici i compromís. Se'n va un referent”, va dir el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, en l'acte que va servir per acomiadar el defensa mallorquí i agrair-li la dedicació al club grana i el caràcter a l'hora de defensar-ne la samarreta.

Xisco Campos, de 34 anys, se'n va a la Ponferradina, a segona B, perquè li ofereix dos anys i un altre d'opcional, l'oportunitat de ser titular habitual –d'esprémer la carrera “al màxim”, tal com ell va afirmar– i de viure a prop dels sogres, gallecs. “Que quedi clar que és una decisió meva; el president, el mister i el director esportiu volien que continués”, va afirmar el fins ara capità grana, que va agrair la confiança i el suport de tots tres, a més de la resta del club, la plantilla i l'afició, representats en l'acte d'ahir. Marxa com un aficionat més del Nàstic i satisfet per haver contribuït a fer que l'equip “més important” de la seva vida tornés a segona A després del descens del 2012.

LES FRASES

Ha estat la decisió més difícil perquè han estat uns anys increïbles. La decisió és només meva, ja que el club volia que em quedés
Volia que el Nàstic tornés a la LFP i ho vam assolir. Marxo amb la consciència tranquil·la
Xisco Campos
exjugador del nàstic
Ha estat durant molt temps un exemple de valors, sacrifici i compromís. Se'n va un referent
Josep Maria Andreu
PRESIDENT DEL NÀSTIC

Sense els dos referents mallorquins

Últimament és habitual sentir el català de Mallorca al vestidor del Nàstic. Entre els balears que els últims anys han vestit la samarreta grana, Xisco Campos i Marcos de la Espada han estat els que més petjada hi han deixat. Marcos, en no renovar aquest estiu, tanca una etapa de quatre anys a Tarragona. Sense ells, Giner, Molina, Reina, Marí i Jean Luc, que encetaran el quart curs, són ara els jugadors que fa més temps seguit que juguen amb el Nàstic. Manolo Martínez enceta el setè any, però en dues etapes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)