Nàstic

Futbol

segona divisió A

Tornada a la feina amb Lévy Madinda

Primer entrenament. El Nàstic fa oficial que el Celta allarga un any la cessió del mig centre, que ja es va exercitar amb l'equip

El Nàstic va iniciar ahir a la tarda la pretemporada per preparar un curs en què tindrà el llistó alt després d'haver-se quedat a prop de l'ascens a primera. Vicente Moreno dirigirà una plantilla que manté la columna vertebral i que perd algun baluard important, sobretot els atacants José Naranjo i Achille Emana, a més de dos pesos pesants al vestidor com són Xisco Campos i Marcos. El que continua és Lévy Madinda, present en l'entrenament d'ahir i que torna a ser cedit pel Celta fins al juny, tal com va confirmar ahir el Nàstic, que té a prova el davanter brasiler de 34 anys Cláudio Pitbull, exjugador del Porto, entre molts altres equips.

Tres de les quatre cares noves que de moment presenta l'equip tarragoní ja es van exercitar ahir amb la resta de companys: el lateral Kakabadze (Dinamo de Tbilisi), el mig Zahibo (Mestalla) i l'extrem José Carlos (Llagostera). Faltava el central Djetei (Union Douala), que arribarà durant la setmana. La feina de la direcció esportiva del Nàstic se centra ara a reforçar les posicions d'atac. En la pretemporada, el Nàstic farà dues estades –del 18 al 22 de juliol a Peralada i de l'1 al 6 d'agost a Olot– i de moment té amistosos confirmats contra el Vila-real, al Nou Estadi (20 de juliol); amb la Pobla de Mafumet, a Salou (23 de juliol); contra el Saragossa, al Nou Estadi (30 de juliol); amb l'Olot (3 d'agost), i contra el Mestalla (10 d'agost).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)