Nàstic

futbol català

Nàstic

A Peralada, amb Djetei

Nàstic. L'equip va iniciar ahir l'estada a l'Alt Empordà coincidint amb l'arribada del camerunès, que encara no s'havia incorporat a l'equip. El proper fitxatge hauria de ser el croat Elvir Maloku

El Nàstic es va desplaçar ahir a Peralada per fer-hi la primera estada de la pretemporada, ja amb el camerunès Mohamed Djetei, l'únic fitxatge que faltava per arribar. No ho va fer fins ahir per problemes burocràtics. La propera incorporació serà, en principi, l'extrem croat d'origen albanès Elvir Maloku, de 20 anys i que ha jugat tres anys al Hajduk Split.

El Nàstic és a Peralada amb 27 futbolistes. A més de les cares noves –Djetei, Kakabadze, Zahibo i José Carlos–, hi ha el davanter Cláudio Pitbull, a prova, i el porter Perales i el mig Nacho Pérez, del filial. Carlos García i Stéphane Emana ja estan integrats al primer equip. A partir de demà, en què rep el Vila-real, el Nàstic jugarà amistosos cada dimecres i cada dissabte. Ahir en va anunciar quatre més, contra l'Ascó (27 de juliol), l'Olot (3 d'agost), el Girona (6) i el Barça B (13).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)