Nàstic

La recerca dels que han de marcar les diferències

Nàstic. La direcció esportiva grana, molt a prop de tancar l'arribada de l'extrem croat Elvir Maloku, busca en el mercat dos davanters més

Un dels objectius importants de la configuració de la plantilla del Nàstic per a la temporada vinent és trobar els substituts dels dos millors jugadors en atac el curs passat, José Naranjo i Achille Emana, màxims golejadors i futbolistes clau, sobretot en la recta final, els quals no continuaran vestint la samarreta grana. Amb la línia defensiva i el mig del camp molt complerts, el club tarragoní se centra actualment en la recerca de davanters. El primer a signar serà l'extrem croat d'origen albanès Elvir Maloku, el fitxatge del qual està a punt de tancar-se. De fet, s'està pendent, bàsicament, que el jugador es desplaci a Tarragona, en principi aquesta tarda. Maloku arriba lliure després de finalitzar el contracte amb el Hajduk Split i signarà, en principi, per quatre temporades. Amb 20 anys, el futbolista croat, internacional en les categories inferiors del seu país, ha jugat tres anys en el Hajduk, amb protagonisme creixent. En l'última temporada, en què el seu equip ha acabat tercer a la lliga, va jugar 35 partits i va fer tres gols entre totes les competicions.

Maloku pot jugar d'extrem per les dues bandes i de mitja punta. A la plantilla grana hi ha ara mateix quatre futbolistes ofensius de banda més: José Carlos, que és un dels fitxatges de l'estiu, Jean Luc, Rayco i Ferran Giner, més pensat però per al lateral. Així, el Nàstic necessita encara com a mínim dos davanters més, un punta de referència, golejador, i un altre amb més polivalència. De moment, Àlex López, que el curs passat no va tenir gaire continuïtat per culpa de les lesions, i Stéphane Emana, que puja del filial i que la temporada passada va tenir bones actuacions amb el primer equip, són els dos davanters purs que, de moment, té el Nàstic.

EL VINENT

Maloku, de 20 anys, arriba lliure i pot actuar a les bandes i a la mitja punta

Avui, amistós contra el Vila-real

El Nàstic farà aquest vespre un parèntesi en la seva estada de pretemporada a Peralada, que va començar dilluns i s'allargarà fins divendres, per tornar a Tarragona i enfrontar-se, a partir de dos quarts de 9, amb el Vila-real al Nou Estadi. Serà la primera oportunitat perquè els aficionats grana puguin veure en acció el Nàstic 2016/17, especialment les cares noves d'una plantilla que encara s'ha d'acabar de reforçar. Fins que comenci la lliga, el Nàstic jugarà amistosos cada dimecres i cada dissabte. Després del duel contra el Vila-real, els tarragonins s'enfrontaran, en aquest ordre, amb la Pobla de Mafumet, l'Ascó, el Saragossa, l'Olot, el Girona, el València Mestalla i el Barça B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)