Nàstic

Joves davanters de món

Nàstic. El club grana incorpora el marroquí Moha Rharsalla, tanca l'arribada del croat Elvir Maloku i espera adquirir el xilè Juan Delgado, tots ells atacants polivalents amb projecció

El Nàstic continua incorporant jugadors del mercat internacional, també per reforçar l'atac, la seva prioritat actual. Ahir va anunciar el fitxatge de l'hispanomarroquí Moha Rharsalla, està esperant l'arribada del croat Elvir Maloku per tancar la seva contractació i té avançades les negociacions per adquirir el xilè Juan Delgado. Són atacants polivalents joves.

Moha Rharsalla ha jugat les dues últimes temporades a l'Olimpik Donetsk ucraïnès, al qual va arribar provinent de la tercera divisió andalusa. Rharsalla, de 22 anys, és un extrem que pot actuar en altres posicions ofensives. Ha disputat 39 partits, amb sis gols, en les dues temporades a Ucraïna i ha estat una vegada internacional amb la selecció marroquina sub-23. Tot i que encara hi ha uns últims tràmits burocràtics per resoldre, el jugador ja es va incorporar ahir al matí a l'estada de Peralada i a la tarda es va desplaçar amb tot l'equip a Tarragona per enfrontar-se al Vila-real, tot i que ell no es va vestir de curt.

Paral·lelament, el Nàstic va acabar de definir ahir la incorporació del croat d'origen albanès de 20 anys Elvir Maloku. El jugador va arribar ahir a Tarragona per signar el nou contracte amb el club grana. És un altre atacant polivalent –pot jugar d'extrem i a la mitja punta–, jove i amb experiència en una màxima categoria, ja que ha jugat tres temporades amb protagonisme creixent al Hajduk Split.

Pel que fa a Juan Delgado, la incorporació del qual és a prop, es tracta d'un davanter potent i veloç de 23 anys que pot jugar en punta d'atac, com a segon davanter i a les bandes, i que prové del Colo-Colo xilè, amb el qual ha jugat al voltant de cent partits i ha marcat 18 gols en tres temporades. Amb Delgado, la plantilla quedaria gairebé enllestida, en espera d'un porter i d'algun altre reforç ofensiu.

Equip multinacional

El Nàstic, amb Promoesport, s'està mostrant més receptiu que mai a tot tipus de mercats futbolístics, on troba jugadors joves amb projecció, ja que els fitxatges anteriors han estat el georgià Kakabadze (Tbilisi), el francès Zahibo (València) i el camerunès Djetei (Douala). A més, cal comptar el gabonès Madinda, el georgià Aburjania, el japonès Suzuki, l'ivorià Jean Luc i els camerunesos Stéphane Emana i Ondoa, que continuen. I encara hi ha el brasiler Pitbull, a prova.

KHADFI MOHA RHARSALLA
- Oujda (Marroc), 15/9/1993 - Hispanomarroquí - Extrem i mitjapunta
Trajectòria:
- 2010-14 Huétor Tájar (tercera divisió andalusa) - 2014-16 Olimpik Donetsk (primera divisió ucraïnesa), amb 39 partits i 6 gols
Internacional:
- Ha debutat amb la selecció sub-23 del Marroc, país on va néixer.
ELVIR MALOKU
- Rijeka (Croàcia), 14/5/1996 - Croat d'origen albanès - Extrem i mitjapunta
Trajectòria:
- 2013-16 Hajduk Split (primera divisió croata), amb 69 partits i 7 gols.
Internacional:
- Ha jugat sovint en diverses seleccions inferiors de Croàcia i ha estat convocat, sense jugar, per Albània sub-21.

Hi ha límit d'estrangers?

El màxim nombre de futbolistes extracomunitaris en una plantilla és de dos, tot i que hi ha excepcions. En el cas del Nàstic, els africans no ocupen plaça d'estrangers en virtut de l'acord de Cotonou, mentre que els georgians són considerats comunitaris B, de manera que tampoc ocupen plaça d'extracomunitaris, malgrat que Geòrgia no forma part de la UE. Així, l'únic que ocupa plaça d'estranger és el japonès Suzuki. Si arribés, Delgado ocuparia l'altra plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)