Nàstic

futbol català

Nàstic

Sobreesforç meritori

El primer amistós. El Nàstic cau derrotat contra el Vila-real B en el primer test estiuenc. Els grana van jugar des del minut 25 amb deu futbolistes i, malgrat això, van tenir l'empat a prop

El Nàstic va perdre contra el Vila-real en el primer amistós, marcat per l'expulsió de Giner (25'), que va provocar un sobreesforç gens benvingut a l'estiu. Malgrat això, el Nàstic va plantar cara i al final, amb el rival també amb deu, va poder empatar. El primer onze de la pretemporada de Vicente Moreno va incloure dues cares noves, el lateral dret Kakabadze i el mig centre Zahibo, fent feina defensiva en el doble pivot al costat de Tejera. La defensa grana va començar tova, cosa que va aprofitar Cantalapiedra per superar Zahibo i Alfonso per batre Reina després de la centrada. La rèplica va ser ràpida, amb una assistència de Tejera que va deixar davant el porter groc Muñiz, que no va resoldre. Més tard, Afif va aprofitar un forat en la defensa grana per marxar amb velocitat des del mig del camp, aturat amb falta per Giner. L'àrbitre va aplicar el reglament de manera estricta i va expulsar el valencià, que era l'últim home, malgrat les protestes de Vicente Moreno, a qui no feia cap gràcia que els seus haguessin de jugar molts minuts en inferioritat el primer amistós, i, fins i tot, l'oposició de Marcelino García, conscient que, per al seu equip, jugar tanta estona contra un rival amb deu no seria un bon test. El Nàstic, però, no va trigar a empatar, en una falta xutada per Muñiz, tocada per Bouzón i rematada per Emana. Dues intervencions d'Ondoa, porter del Nàstic en una segona meitat en què els dos equips van canviar tots els jugadors, van ser el més destacat d'una represa en què s'intuïa un ritme menor, sobretot per la inferioritat dels locals, centrats a no perdre l'ordre defensiu i conformats amb no atacar en excés. Ondoa no va poder fer res en una bona rematada de cap de Soldado a centrada de Jokic, que va suposar l'1-2. La segona groga a Jokic va anivellar les forces i el local Nacho Pérez, del filial, va tenir l'empat a prop. En la segona part, l'única cara nova va ser José Carlos. Pitbull, a prova, i Djetei van escalfar-se sense sortir, i Maloku i Rharsalla eren a la graderia.

NÀSTIC1
VILA-REAL2

NÀSTIC: Reina, Kakabadze, Bouzón, Pablo Marí, Ferran Giner, Zahibo, Tejera, Jean Luc, Muñiz, Lobato i Stéphane Emana. A la segona part: Ondoa, Valentín, Suzuki, Molina, Mossa, Madinda, Carlos García, José Carlos, Nacho Pérez i Rayco. VILA-REAL: Barbosa, Rukavina, Pantic, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Trigueros, Lozano, Cantalapiedra, Alfonso, Afif i Bakambu. A la segona part: Asenjo, Mario, N'Diaye, Bonera, Jokic, Jonathan Dos Santos, Larrea, Leo Suárez, Samu Castillejo, Mario González i Soldado. GOLS: 0-1 (2') Alfonso. 1-1 (33') Stéphane Emana. 1-2 (76') Soldado. ÀRBITRE: Medié Jiménez. T.G.: Bouzón, Muñiz i Mossa; Trigueros. T.V.: Directa al local Ferran Giner (25') i dues grogues al visitant Jokic (79').