Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El Nàstic supera el test contra un Ascó batallador

Ajustat. El conjunt grana va generar més perill que el de la Ribera d'Ebre i va imposar-se en una segona part farcida de gols

El Nàstic va tancar el tercer test de la pretemporada amb una victòria al camp de l'Ascó. Els riberencs, que han configurat de nou un projecte per pujar a segona B, van vendre molt cara la seva pell. De fet, després d'una primera part amb ocasions per les dues bandes però sense gols, van ser els de casa els qui van obrir la llauna. Riki, amb un xut encreuat en el minut 61, va sorprendre Perales. La reacció del Nàstic, però, va ser fulminant. Així, en qüestió de set minuts va capgirar l'1-0. L'1-1 el va marcar Levy Madinda, que va aprofitar una bona assistència de Ferran Giner, i, tres minuts després, qui va connectar amb encert una centrada de Gerard Valentín va ser Carlos García. Amb l'1-2 en el marcador, els homes de Vicente Moreno van dur el pes del partit i van gaudir de les millors ocasions, tot i que van topar amb les intervencions del porter local. Així, el que va arribar va ser el gol de l'empat, quan Djetei va introduir la pilota a la seva pròpia porteria en una jugada enrevessada. Stephane Emana, però, ho va esmenar amb el 2-3, quan faltaven tres minuts.

ASCÓ2
NÀSTIC3

ASCÓ: Sergio López, Pato, Argilaga, Héctor, José Ramon, Barrufet, Bertomeu, Godia, Toledo, Peque i Guiu. També van jugar: Fuertes, Riki, Tomàs, Socías, Nolla, Marco, Bernat, Masqué, Osado, Roigé, Martí, Carles, Riba i Blanch. NÀSTIC: Manolo Reina, Kakabadze, Xavi Molina, Suzuki, Mossa, Lobato, Rharsalla, Zahibo, Tejera, José Carlos i Álex López. També van jugar: Perales, Gerard Valentín, Iago Bouzón, Djetei, Ferran Giner, Manolo Martínez, Carlos García, Madinda, Jaen Luc, Maloku i Stephane Emana. GOLS: 1-0 (61') Riki. 1-1 (64') Madinda. 1-2 (68') Carlos García. 2-2 (82') Djetei, en pròpia porta. 2-3 (87') Stephane Emana. ÀRBITRE: Guijarro Álvarez. T.G.: Als locals Peque i Godia.