Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Moltes proves sense gols

Nàstic. L'equip grana va empatar contra el Saragossa un partit en què es va mostrar més agressiu i perillós

El Nàstic i el Saragossa van empatar sense gols un duel amb més proves i substitucions que joc, en què els grana, més intensos i perillosos, van fer més mèrits per guanyar. El partit era la presentació oficial del Nàstic i el torneig Ciutat de Tarragona, que, com que va acabar en empat, es va endur l'equip visitant. Vicente Moreno va sortir d'entrada amb el porter i la línia defensiva que va acabar la temporada, amb Reina sota els pals, Valentín i Mossa a les bandes i Molina i Suzuki al centre, demostrant que una de les claus del nou Nàstic serà la solidesa defensiva a partir de la continuïtat de la rereguarda de la temporada passada. Per davant, amb més cares noves i ahir les baixes de Tejera i Lobato, amb molèsties, es van veure més novetats, com Rharsalla i José Carlos a les bandes, i Carlos García a la mitja punta, a més de Zahibo fent parella amb Madinda al doble pivot. Àlex López era la referència ofensiva dels grana. El Saragossa de Luis Milla va buscar des del principi dominar el partit a partir de la possessió de la pilota, però va topar amb un Nàstic agressiu i directe, que portava el perill, sobretot, per la banda dreta, amb Valentín i José Carlos. La pilota aturada era també una arma utilitzada pels grana, que van estar a prop del gol en les rematades de Madinda i Suzuki. Ja en la recta final de la primera meitat, dues bones accions individuals seguides de José Carlos, amb retallades als defensors incloses, van acabar amb rematades de Mossa i Àlex López. Tot i això, la millor ocasió del primer temps va ser del visitant Xumetra, que va xutar fora en bona posició després d'una errada defensiva local i una assistència de Cani. Malgrat que la primera acció de la segona meitat va ser una bona centrada de Madinda rematada de cap per Jean Luc i rebutjada per Irureta, el rosari de canvis i el pas dels minuts, amb la calor i la distància dels jugadors respecte al nivell de forma òptim, van fer que la intensitat del joc decaigués. Al final, el porter del filial Josep Perales va substituir Reina, fent evident que Ondoa deixarà el Nàstic, cedit. El club tarragoní busca, igualment, un altre porter.

NÀSTIC0
SARAGOSSA0

NÀSTIC: Reina (Perales, 75'), Gerard Valentín (Kakabadze, 55'), Xavi Molina (Bouzón, 55'), Suzuki (Djetei, 65'), Mossa (Giner, 55'), Zahibo (Manolo Martínez, 55'), Madinda (Aburjania, 55'), Carlos García (Muñiz, 55'), José Carlos (Rayco, 60'), Rharsalla (Jean Luc, 46') i Àlex López (Stéphane Emana, 55'). SARAGOSSA: Irureta, Cabrera (Zalaya, 70'), Érik Morán (Barrera, 91'), Cani (Suárez, 62'), Ángel (Dongou, 46'), Javi Ros (Pombo, 62'), Isaac (Casado, 46'), Xumetra (Buenacasa, 46'), Zapater (Wilk, 46'), Rico i Popa (Adán, 85') ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Xavi Molina i Kakabadze, i als visitants Javi Ros, Casado, Dongou i Zalaya. PÚBLIC: 3.809 espectadors.

Els jugadors, al camp des de la graderia

El Nàstic va presentar la plantilla, fent sortir els jugadors al camp des de diferents punts de la graderia. Entre ells hi havia les cares noves, Kakabadze (Dinamo de Tbilisi), Djetei (Union Douala), José Carlos (Llagostera), Zahibo (Mestalla), Rharsalla (Olimpik Donetsk) i Maloku (Hadjuk), a més de Carlos García i Stéphane Emana, incorporats del filial, i Madinda, cedit de nou pel Celta. El tècnic, Vicente Moreno, va ser el més aplaudit. També Xisco Muñoz, que va penjar les botes a final de temporada i que va ser presentat com a segon entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)