Nàstic

Futbol

Segona divisió A

L'encert grana triga

Nàstic. L'Olot planta cara i s'avança gràcies a un gol de rebot de Marc Mas, però els tarragonins, més dominadors, troben l'empat en el minut 84

L'Olot va competir i va plantar cara al Nàstic, que no va poder passar de l'empat. El domini i les millors ocasions van ser dels tarragonins, que van encaixar un gol afortunat per a l'Olot –un rebot en el cos de Marc Mas (21')– i que no van empatar fins al minut 84, gràcies a Suzuki. Per als grana va debutar Albert Lopo, que està a prova. L'Olot es va trobar amb un Nàstic que va provar un nou dibuix tàctic, amb tres centrals –Iago Bouzón, Manolo Martínez i Pablo Marí– i dos laterals profunds, Kakabadze i Giner. Del georgià va ser la primera acció destacada del partit, un xut aturat per August, que va veure com Emana xutava massa alt el seu rebuig. Un parell de xuts de Muñiz demostraven que era el Nàstic el que portava el pes del partit, però l'Olot no renunciava a generar perill, com ara en un contraatac individual de Sergio, que va fer un xut que, desviat per un defensa, va vorejar el pal. Més sort va tenir l'equip garrotxí en l'1-0, fruit d'un rebuig de Zahibo a l'esquena de Marc Mas. La pilota va descriure una paràbola que va sorprendre el porter Perales, fitxat per a la Pobla però que fa la pretemporada amb el primer equip grana. El Nàstic va acabar la primera meitat dominant i amb un parell d'ocasions, i en la segona es va mantenir la tònica, amb accions de Muñiz, Valentín i, sobretot, un xut un pèl encreuat d'Àlex López. L'Olot les veia venir, però també va tenir el gol a prop, en una acció d'Amargant davant Reina, després d'una bona passada de Marc Mas. La major insistència del Nàstic va tenir el premi de l'empat, en un córner rematat per Suzuki.

OLOT1
NÀSTIC1

OLOT: August, Jose, Bigas, Kike, Lluc Banús, Roger, Alfredo, Èric, Marc Mas, Sergio i Litus. També van jugar Escudero, Roger, Marc Mas, Litus, Amargant, Micaló, Abel Solé i Ferru. NÀSTIC: Perales, Kakabadze, Iago Bouzón, Manolo Martínez, Pablo Marí, Ferran Giner, Zahibo, Muñiz, Rharsalla, Jean Luc i Stéphane Emana. També van jugar Reina, Valentín, Suzuki, Lopo, Xavi Molina, Mossa, Carlos García, Madinda, José Carlos, Lobato i Àlex López. GOLS: 1-0 (21') Marc Mas. 1-1 (84') Suzuki. ÀRBITRE: García Rosell. T.G.: Al local Marc Mas i al visitant Juan Muñiz. PÚBLIC: Uns 720 espectadors al municipal d'Olot, que van col·laborar amb Càritas amb l'entrada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)