Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Pablo Marí, a prop del Girona

Mercat. L'entitat de Montilivi madura la incorporació del central valencià, que ha demanat deixar el Nàstic. Sense ell, el club grana té a punt Albert Lopo, que s'hi entrena des de dilluns

El Girona està obert a reforçar qualsevol demarcació i, malgrat que té cinc centrals, ha accelerat per mirar d'incorporar-ne un altre. I a Tarragona en sobren ja que, sense comptar Albert Lopo, que s'hi entrena des de dilluns i que té molts números d'acabar incorporant-s'hi, en té sis. Són Molina, Suzuki, Bouzón, Djetei, Manolo Martínez i Pablo Marí, que és l'objectiu del Girona. El central valencià va comunicar fa dies al club tarragoní la intenció de marxar, sobretot perquè la temporada passada no va tenir la continuïtat esperada i perquè, per a la nova campanya, li ha crescut la competència. Marí, un esquerrà de molta presència física de 22 anys i de molta projecció, té bona premsa. El jugador valencià, que va renovar l'estiu passat pel Nàstic amb un contracte fins al 2018, ha rebut l'interès de clubs com el Saragossa i el Llevant, però té fixada una clàusula de rescissió molt alta per anar a un rival de segona A, més alta que per fer el salt a primera.

El Girona, però, té un roc a la faixa. És l'ajuda del Manchester City, al qual ha proposat una operació semblant a les de l'any passat per fer arribar Rubén Sobrino a Montilivi o per mantenir-hi Florian Lejeune. La idea és que el City compri el jugador al Nàstic i el cedeixi al Girona. Tot i que és una operació complicada, les gestions han anat avançant i, si no es torcen, Machín tindrà un altre central per jugar, teòricament, al perfil esquerrà. El Nàstic ha donat permís al jugador per deixar els entrenaments que l'equip de Vicente Moreno està fent a la Garrotxa i resoldre el futur en els pròxims dies.

Si es confirma la sortida de Pablo Marí, el Nàstic té el seu substitut a punt, Albert Lopo, l'experiència del qual és molt ben valorada per Vicente Moreno, conscient que té molts futbolistes joves que en necessiten de més veterans al seu costat. Lopo, amb una llarga i fructífera experiència a primera, ja va debutar en l'amistós a Olot, on va demostrar que manté la qualitat que se li suposa. Li falta ritme de competició –la lliga a primera va acabar al maig i ell no ha jugat gaire l'últim curs amb el Deportivo–, però el cos tècnic grana el veu capacitat per competir a segona A.

HA DE CAURE AVIAT

El club tarragoní ha donat permís a l'esquerrà per deixar l'estada i resoldre el futur

VIA MANCHESTER

La clàusula és molt alta per anar a segona A i la idea és que el City el compri

Força feina encara al Nàstic

El Nàstic també treballa en les sortides del porter Ondoa i del davanter Rayco, que tot i estar disponibles no van tenir minuts en l'amistós contra l'Olot. A Ondoa li volen buscar una cessió perquè tingui més minuts i progressi, mentre que a Rayco se li rescindiria el contracte. Pel que fa a les peces que falten, el Nàstic busca un porter contrastat per fer la competència a Reina –Perales compaginaria el fet de ser el tercer porter i jugar amb el filial a tercera–, un davanter centre que marqui diferències i aporti gols –un perfil molt cobejat a aquestes altures del mercat– i un mig ofensiu que compensi la marxa d'Aburjania al Sevilla Atlético. A més, el Nàstic encara ha de tancar el fitxatge del mitjapunta xilè Juan Delgado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)