Territorial

Empat de creixement

1a catalana. El Girona B empata contra l'Andorra en un partit molt físic, amb poques ocasions i en què Gallardo marca a les dues porteries

El Girona B continua firmant un bon inici de temporada i ahir, després d'haver guanyat en el debut de lliga al camp del Ripollet, van treure un punt a casa contra un Andorra que va demostrar ser un equip amb molta experiència. Els de Javi García, en canvi, van donar mostres de la seva joventut, però van ser capaços d'acabar adaptant-se a un partit molt intens i físic, lluny de l'estil que més els agrada. Les mancances dels gironins es van veure ben aviat. El Girona B va sortir adormit en els primers compassos del partit, i abans que s'haguessin jugat deu minuts ja es van trobar amb un gol en contra. En el minut 8, després d'un córner, el central gironí Gallardo es va introduir la pilota a la seva pròpia porteria en l'intent de refusar. Amb el marcador a favor, l'Andorra va seguir el seu plantejament físic i els gironins es van haver d'adaptar. I ho van fer. Els de García no van tenir pràcticament cap ocasió més contra els andorrans, però van estar a punt d'empatar el partit als vint minuts de joc, en una rematada de Samu Obeng que va sortir fregant el pal. Va ser la millor i gairebé única ocasió dels gironins en la primera part. En la represa, els blanc-i-vermells van sortir amb molta empenta i van rebre el premi ben aviat. Quan tot just s'havia jugat un minut de la segona part, Gallardo es va poder treure el mal gust de boca del gol en pròpia porta rematant un córner, aquest cop al fons de la xarxa de la porteria rival. Sort va tenir el Girona B d'empatar ràpidament el partit, perquè en la resta de la segona part el guió del partit no va canviar. El joc es va centrar en la lluita física i tàctica i els porters no van haver d'intervenir en pràcticament cap ocasió, de manera que l'empat a un va acabar sent el resultat definitiu, que feia justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc de Sant Ponç. La setmana que ve, al camp de l'Avià, els de Javi García intentaran continuar invictes.

GIRONA B1 ANDORRA1

GIRONA B: Pol Agustí, Genís, Gallardo, Raúl García, Pol Ros, Tino (Solé, 46'), Sergio, Karim, Pepu Soler (Hervías, 81'), Nahuel (Isma, 70') i Samu Obeng. ANDORRA: Ferran, Cristian, Marc Pujol, Ferrer (Roy, 60'), Ludo, Betriu (Quique, 46'), Viladot (Oriol, 60'), Padrós, Emili, Robert i Sebas (Cisteró, 60'). GOLS: 0-1 (3') Gallardo, en pròpia porteria. 1-1 (46') Gallardo. ÀRBITRE: Hernández Cacho. T.G.: al local Samu Obeng; i al visitant Oriol. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 100 espectadors.