2a divisió FEF

Aquest cop, la cara amarga

Copa. El Cornellà es queda a les portes de jugar contra un equip de primer nivell després de caure al Rico Pérez, en un matx en què va plantar cara contra un Hèrcules més efectiu

L'idil·li que el Cornellà vivia amb la copa arran d'aquella eliminatòria que va disputar fa dos anys contra el Real Madrid anava en camí de continuar ben viu fins que, ahir, va aparèixer l'Hèrcules. El conjunt alacantí, ajudat d'una decisió arbitral que Jordi Roger encara es deu estar qüestionant –una falta de Marcos dins l'àrea per haver agafat la pilota amb les mans un cop l'havia deixada anar–, va aprofitar el factor camp per imposar-se i aconseguir el bitllet per a l'eliminatòria en què toca un rival de primera fila, dels que competeixen a Europa. Val a dir que els del Baix Llobregat van treure tot l'orgull i, en el tram final, quan perdien 2-0 i jugaven amb un home menys, van fer posar la por al cos al rival gràcies a una diana d'Ahmed a 10 minuts del final. No va poder ser... Els cornellanencs van començar sofrint de valent, ja que l'Hèrcules va pressionar molt i va tancar-los a la seva àrea durant el primer quart d'hora. Per fortuna, sense conseqüències, ja que en l'ocasió més clara dels de Tevenet, una rematada de Mainz, Marcos va treure els seus reflexos a passejar. A mesura que passaven els minuts, el domini local va desaparèixer i el Cornellà va fer còmode el seu joc. De fet, en el 24', Enric Gallego va tenir el 0-1 a tocar en un contraatac excel·lent, però va xutar desviat. Llavors, en el 32', va arribar l'acció que va fer canviar el signe del partit: Marcos va tornar a agafar la pilota un cop l'havia deixada anar i l'àrbitre va decretar lliure indirecta dins l'àrea. La pissarra de l'Hèrcules va ser infal·lible i Javi Flores va sorprendre tothom amb un xut ajustat al pal que va significar el primer gol de la tarda. Amb el 1-0 es va arribar al descans. Després de la represa, el Cornellà va fer un pas endavant, però li va costar generar perill. Tot es va complicar encara més arran del penal i l'expulsió d'Uche en el minut 57. El defensa va tocar la pilota amb la mà dins l'àrea. Gaspar no va fallar i va deixar l'eliminatòria ben encarrilada. Els de Jordi Roger, això sí, són un conjunt amb molt de caràcter. Així, en el 81', quan semblava que els de casa acaronaven el tercer gol, va aparèixer Ahmed per fer el 2-1 i va fer posar la por al cos als de casa. Malauradament, van faltar minuts per arribar a fer el segon.

HÈRCULES 2 CORNELLÀ 1

HÈRCULES: Iván; Dalmau, Román, Pol Bueso, Paco Peña: Checa, Miñano (Omgba, 64'); Nieto, Javi Flores (Chechu, 71'), Gaspar; i Mainz (Espinosa, 85'). CORNELLÀ: Marcos; Óscar Sierra, Borja, Lulu, Lucas Gafarot; Pep Caballé (Pelegrín, 64'), Uche, Gómez (Ahmed, 71'), Marc Caballé (Ripoll, 71'): Abraham i Enric. GOLS: 1-0 (33') Javi Flores. 2-0 (58') Gaspar, de penal. 2-1 (81') Ahmed. ÀRBITRE: Varón Aceitón. T.G.: als locals Román i Checa; i als visitants Lucas Gafarot i Pelegrín. T.V.: Al visitant Uche (57'), directa. PÚBLIC: Uns 7.000 espectadors.

Hem estat bé, però quan teníem el partit on volíem i gairebé ens avançàvem, ha arribat una jugada estranya en què no sé què han xiulat...
Amb el 2-0 i un home menys, hem tingut orgull i al final hem fet patir l'Hèrcules
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Hem fet un gran partit, hem sabut neutralitzar les seves virtuts, i som guanyadors justos