2a divisió FEF

Amb el Vilafranca no es pot dir blat...

En els darrers instants. La meitat de les victòries (4) del degà penedesenc en aquest inici de lliga s'han produït a partir del minut 80

El Vilafranca és un dels equips més destacats de la tercera divisió. El conjunt d'Iván Moreno és tercer classificat, amb 8 punts per sobre del cinquè gràcies a la seva bona dinàmica en aquest inici de temporada. Molt hi ha ajudat la seva constància al llarg dels 90 minuts ja que dels vuit partits que ha guanyat quatre els ha decidit en el darrer tram dels enfrontaments. L'últim, a Granollers, quan Èric Via va clavar, en un lliure directe, la pilota a l'escaire en l'última jugada del partit (95').

Abans, però, el degà penedesenc va decantar els partits contra la Muntanyesa (jornada 11), la Pobla de Mafumet (jornada 6) i l'Europa (jornada 3) també en la frontera del temps afegit. Fins i tot va perdre el partit contra el Sant Andreu (jornada 10), en el minut 89, per culpa d'un gol del lateral Santolalla, la primera vegada que un final de partit se li ha posat en contra. “Per ser a dalt calen moltes coses, però també sóc conscient que cal tenir un punt de sort i determinació”, explica l'entrenador, Iván Moreno, que creu que una de les claus de l'èxit de l'equip és que bona part de la plantilla no ha hagut de passar el peatge de l'adaptació. I és que la plantilla del Vilafranca, a més, és la més experimentada de la competició, amb 26,5 anys de mitjana, per sobre de la de la Muntanyesa (26,4) i la del Cerdanyola (26,2).

Granollers - Vilafranca
1-2
Èric Via (95')
Vilafranca - Munta
2-1
Edu Domingo (81'), en pròpia porteria.
Vilafranca - Pobla
5-3
Triguero (89' i 93')
Europa - Vilafranca
0-1
Aday (87')
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)