Nàstic

Futbol

Segona divisió A

“Ha estat una setmana de reflexió”

Nàstic. El tècnic grana, Vicente Moreno, diu que “a partir d'ara hi haurà un abans i un després” i es mostra del tot convençut que els seus obtindran el primer triomf demà contra el Mallorca

La situació del Nàstic és límit, però aquests últims dies l'equip, cuer a 5 punts de la zona de permanència, ha fet una conjura per canviar d'una vegada per totes la nefasta dinàmica que l'ha dut al pou de la taula. El tècnic, Vicente Moreno, va parlar molt clar i creu que hi ha hagut un canvi de xip. “Ha estat una setmana que ens ha fet reflexionar a tots”, va explicar el valencià, que va afegir-hi: “A partir d'ara hi haurà un abans i un després [...] Estem convençuts que la victòria es quedarà a casa, tot i que el Mallorca és un equip important i que està fet per pujar.” Moreno va desgranar el perquè del seu optimisme i va remarcar que el valor de poder canviar les coses sense dependre de ningú més: “A la vida molt cops tot depèn de la voluntat, i els que formem el Nàstic en tenim. A més a més, els jugadors estan capacitats, tot és a les nostres mans.” L'entrenador del conjunt tarragoní va apel·lar a la seva situació personal a l'hora de motivar-se per buscar la victòria. “He passat una setmana delicada i difícil, sobretot per la gent del club, pel director esportiu, pels aficionats, per la premsa i per la meva família”, va dir Moreno, que hi va afegir encara: “Jo pateixo més per tots ells que per mi, i això és el que fa que em vulgui exprimir molt més; per no fallar a aquesta gent que val tant la pena.”

“No vull a qui no sumi”

Vicente Moreno també va parlar de la situació de Mohamed Rharsalla, al qual el club ha obert un expedient sancionador aquesta setmana que l'ha apartat de l'equip. El tècnic no es va mossegar la llengua: “Jo, als jugadors que no estiguin compromesos i que no sumin no els vull en el meu equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)