Nàstic

Futbol

Segona divisió A

En situació límit

Nàstic. Els grana, que ja no tenen més remei que vèncer si no es volen estancar en l'últim lloc i veure com la continuïtat del tècnic corre perill, esperen que el partit contra el Mallorca sigui el punt d'inflexió

Fa quatre mesos, el Nou Estadi va viure dos partits, l'últim de lliga contra l'Alavés i el de fase d'ascens contra l'Osasuna, amb un ambient de gala i amb la il·lusió per un possible ascens a primera divisió en el rostre dels jugadors i dels aficionats. Avui, el recinte grana viu un partit diferent, amb un altre estat d'ànim, però gairebé igual d'important. Tot just s'acaba el mes d'octubre, però el Nàstic ha fet mèrits per jugar-se ja part de les possibilitats de permanència. A Tarragona són conscients que la primera victòria ja no es pot demorar, ja que, en cas de tornar a ensopegar, la zona de salvació podria quedar a set o vuit punts, una distància que començaria a ser més que significativa. A més, el lloc de l'entrenador, tot i que la directiva ha repetit aquesta setmana que Vicente Moreno té crèdit, estaria en el punt de mira. La plantilla grana espera que el partit d'avui sigui el punt d'inflexió desitjat.

Com cada setmana, hi ha moltes incògnites en l'onze inicial del tècnic valencià, sobretot perquè no endevina la tecla i va variant els titulars i fins i tot el dibuix tàctic, i perquè, des que va començar la temporada, sempre té baixes i futbolistes tocats. Avui, Molina i Valentín, dos defenses importants, són baixa per sanció i, en principi, tampoc no hi seran Bouzón ni José Carlos, lesionats. Altres jugadors, com ara Àlex López, Madinda, Jean Luc i Stéphane Emana haurien d'estar a punt després d'haver tingut alguns problemes físics els últims dies.

Si bé el Nàstic arriba al duel amb moltes urgències, el Mallorca està una mica més tranquil després de la victòria de l'última jornada contra l'Alcorcón, que li ha permès tenir un marge de dos punts respecte a la zona de descens. Fernando Vázquez, però, considera important encadenar dues victòries i guanyar per primera vegada a camp contrari per confirmar la recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)