2a divisió FEF

Empat en un partit boig

Alternatives. L'Eldenc va capgirar en la primera part el 0-2 del Cornellà, que després es va situar 3-4 i va rebre l'empat en el 83'

L'Eldenc i el Cornellà van oferir un duel ofensiu, vibrant i ple d'alternatives, dels que agraden als espectadors imparcials i molt poc als entrenadors. Per als del Baix Llobregat va representar el quart partit sense guanyar, mentre que per a l'Eldenc tot just és el segon partit en què puntua, i tots dos seguits. El Cornellà no va saber aprofitar el 0-2 amb què ja guanyava en el minut 10, i va marxar al descans perdent. Després va remuntar en sis minuts, però un gol de Gavilán en l'última fase del partit el va deixar sense victòria.

CORNELLÀ 4 ELDENC 4

ELDENC: Carlos Molina, Esteban (Gao 81'), Alcántara, Urzaiz, Gotor, Julien Fernandes (Heredia, 68'), Anaba, José Sánchez, Manu Gavilán, Samu (Álex Jiménez, 89') i Víctor Armero. CORNELLÀ: Marcos, Sierra, Ñoño, Borja, Édgar, Gómez, Antonio (David, 65'), Uche, Lucas (Enrique, 45'), Puerto (Ripoll, 62 ') i Abraham. GOLS: 0-1 (8') Borja. 0-2 (10') Abraham. 1-2 (32') Anaba. 2-2 (34') Gavilán. 3-2 (45') Víctor Armero. 3-3 (60') Enrique. 3-4 (66') David. 4-4 (83') Gavilán. ÀRBITRE: Collado López. T.G.: Als locals Urzaiz, José Sánchez, Esteban, Gao i Anaba, i als visitants Abraham, Édgar i Borja. PÚBLIC: Al voltant de 1.000 espectadors al Nuevo Pepico Amat.