Nàstic

futbol

nàstic

Indemne a les variacions

Nàstic. En un equip amb canvis constants, Mossa manté l'estatus de titular intocable del curs passat i és l'únic futbolista de la plantilla grana que ha disputat tots els minuts de la lliga

Poques raons té cap jugador del Nàstic per estar satisfet després de les dotze primeres jornades, però com a mínim n'hi ha un que pot veure el costat positiu. Es tracta de Mossa, que és l'únic futbolista grana que no s'ha perdut ni un sol minut fins ara. El lateral esquerre valencià manté la tendència de la temporada passada, en què també era intocable per a Vicente Moreno i va disputar 40 partits, tots de titular. Entre la lliga i la fase d'ascens, només se'n va perdre quatre.

Mossa és l'únic lateral esquerre pur de la plantilla. L'altre futbolista del Nàstic en qui pensa Vicente Moreno per a aquesta posició és Ferran Giner, que quan juga de titular ho fa més avançat. Mentre que en les dues posicions de l'eix de la defensa Vicente Moreno té dubtes i ha fet jugar quatre futbolistes –Molina, Suzuki, Bouzón i Lopo– amb gairebé totes les combinacions de parelles possibles, als laterals té clar quins són els titulars, ja que Mossa ho ha jugat tot i Gerard Valentín, a la dreta, surt d'inici si no té problemes físics. Kakabadze no li dóna tanta profunditat com l'empordanès. Mossa admet que el rendiment individual de tots els jugadors s'ha ressentit de la mala marxa de l'equip, però assegura que la temporada passada sovint sense fer grans partits guanyaven, i ara tot els costa més.

En general, Moreno fa canvis jornada rere jornada buscant l'equip que li funcioni –incloent-hi el canvi de Saja per Dimitrievski a la porteria després de la novena jornada–, i per això només Mossa ha disputat tots els minuts. És també l'únic jugador que ha participat en tots els partits. Els dos davanters, Ike Uche i Àlex López, són els únics que han jugat onze partits.

Mossa
1.080
(12)
Àlex López
871
(11)
Saja
810
(9)
Suzuki
809
(9)
Madinda
765
(9)
Tejera
740
(9)
Valentín
725
(9)
Molina
720
(8)
Uche
619
(11)
Bouzón
494
(6)
Lopo
450
(5)
Muñiz
447
(7)
Cordero
443
(6)
Delgado
421
(6)
Lobato
407
(7)
Giner
364
(6)
Kakabadze
316
(5)
Jean Luc
293
(7)
Rharsalla
275
(8)
Dimitrievski
270
(3)
Zahibo
223
(4)
Emana
145
(5)
José Carlos
75
(2)
Maloku
73
(3)
Djetei
0
(0)
Reina
0
(0)
Manolo M.
0
(0)

“Estem tranquils perquè fem partits per guanyar”

Malgrat l'últim lloc en la classificació i que no ha guanyat cap dels dotze partits disputats, a la plantilla del Nàstic hi ha lloc per a l'optimisme. Mossa està convençut que ben aviat es produirà el punt d'inflexió que l'equip necessita per superar una situació molt delicada, amb la zona de permanència a sis punts, i espera que sigui diumenge al migdia al camp del Mirandés. “Estem tranquils perquè fem partits per guanyar, en molts estem més a prop d'aconseguir-ho que no pas de perdre. Lluitem per cada pilota, però no tenim sort”, afirma el defensa valencià, que es queixa que “els àrbitres s'equivoquen massa vegades” en contra del Nàstic i posa d'exemple el partit de diumenge passat al Nou Estadi contra el Mallorca (2-2), en què els jugadors grana van acabar molt descontents amb l'arbitratge. Mossa agraeix el suport de l'afició, que després de l'ensopegada contra el Mallorca va aplaudir l'equip: “Això s'agraeix molt, té mèrit, ja que estant com estem és més fàcil desenganxar-se de l'equip, però ells continuen al nostre costat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)