2a divisió FEF

futbol català

badalona

Lulu equilibra un duel igualat

No pot resistir. El Badalona s'avança amb un gol matiner de Toni Lao (4') però no pot administrar l'avantatge i cedeix els punts

El Cornellà i el Badalona es van repartir els punts en un xoc molt igualat que allarga l'idil·li de tots dos equips amb els empats. El conjunt escapulat ha empatat set dels últims vuit partits, mentre que els verds ho han fet en tres dels últims cinc. L'equip de Manolo González semblava encarrilar el partit a través d'una centrada lateral que va trobar Toni Lao amb el cap enviant-la a la xarxa. Els escapulats encara van poder eixamplar la distància en un xut al travesser d'Agudo, però ben aviat Ñoño també va tenir una altra oportunitat que va anar al pal. En el segon temps, els de Jordi Roger van tornar a la càrrega i després que Marcos aturés una ocasió de Bruno Vinicius, Morales també va intervenir en una enorme parada. Lulu, quan faltava mitja hora pel final, va marcar en una falta lateral i va establir el repartiment de punts.

CORNELLÀ 1 BADALONA 1

CORNELLÀ:Marcos, Pere, Uche, Lulu, Ñoño, David, Gómez, Pep Caballé, Xavi Puerto, Abraham i Enric.BADALONA:Morales, Moyano, Robusté, Coch, Fran Grima, Coulibaly, Toni Lao (Maestre, 66'), Musa, Sandro (Moha, 72'), Agudo (Gerard Oliva, 79') i Bruno.GOLS:0-1 (4') Toni Lao. 1-1 (62') Lulu.ÀRBITRE:Herrero Arenas.T.G.:Als locals Xavi Puerto, Òscar Sierra, a la banqueta, David Garcia i Abraham; i als visitants Toni Lao i Aleix Coch.T.V.:Als dos entrenadors: al visitant Manolo González (80'); i al local Jordi Roger (84').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)