Nàstic

Els problemes no s'aturen

Nàstic. Vicente Moreno té els dubtes de tres jugadors ofensius –Jean Luc, Uche i Àlex López– per al partit de demà a Miranda, on el tècnic considera clau que l'equip estigui fi a les àrees

El Nàstic no té sort aquesta temporada amb les lesions, una plaga que l'ha acompanyat des del primer partit de lliga. A més de Manolo Reina, en la recta final de la recuperació de la lesió de l'estiu –i ara a més amb quatre partits de sanció–, Bouzón i José Carlos també són baixa per lesió per al partit de demà al migdia al camp del Mirandés, i Jean Luc, Uche i Àlex López són dubtes seriosos. Caldrà veure com es troben en l'entrenament d'aquest matí per si a la tarda poden viatjar amb la resta de l'equip a Miranda de Ebro. Lopo, que com Reina té quatre partits de sanció per les protestes posteriors al partit contra el Mallorca de diumenge, és baixa.

Perdre potencial en atac a Anduva pot passar factura a un Nàstic que, segons Vicente Moreno, haurà d'estar molt fi a les dues àrees. El tècnic valencià va avisar ahir que l'equip de Carlos Terrazas és ofensiu i directe, de manera que sol posar moltes pilotes a l'àrea del rival. D'altra banda, però, el risc que corre jugant amb tres defenses el paga amb espais al darrere que l'oponent mira d'aprofitar. El Mirandés està entre els equips més golejadors de segona A –ha fet 15 gols– i només el Nàstic el supera en gols encaixats, 19.

I el ‘virus FIFA'

Després de visitar Anduva, el Nàstic rebrà el Getafe, un partit que es perdran quatre jugadors pels compromisos de seleccions, un altre obstacle habitual del club grana. Madinda (Gàmbia), Djetei (Camerun), Kakabadze (Geòrgia) i Dimitrievski (Macedònia) tenen partit el 12 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)