Nàstic

futbol

nàstic

Fruit de la paciència

Nàstic. El club grana i Vicente Moreno respiren amb la primera victòria, una recompensa a l'aposta per la continuïtat del tècnic en una categoria que ja ha vist quatre destitucions

La situació continua sent complicada, el Nàstic encara és cuer i té la zona de permanència a cinc punts de distància, però si més no ara afronta el repte havent-se tret un gran pes de sobre. Diumenge al camp del Mirandés, en la tretzena jornada de lliga, va aconseguir per fi la primera victòria. El Nàstic, d'entrada, ha evitat una dada històrica negativa que hauria arrossegat molt de temps: des de la temporada 1972/73, quan ho va patir el Mestalla, cap equip de segona divisió no ha arribat a la tretzena jornada sense haver guanyat cap partit. I, per sobre de tot, l'equip grana s'omple de moral per afrontar els dos propers partits, molt importants. Dissabte a la tarda rep el Getafe al Nou Estadi, i tothom és conscient que de poc servirà el triomf d'Anduva si no va seguit de la primera victòria a casa. La idea és arribar al canvi de volta havent superat els 20 punts, de manera que cal guanyar la meitat dels partits. Tot seguit –el diumenge 20 de novembre al migdia–, el Nàstic visitarà el Reus en l'esperat derbi del Camp de Tarragona, un partit d'alt valor anímic per al guanyador.

Tres anys i dos dies

La victòria de diumenge és, també, una recompensa per l'aposta per la continuïtat del tècnic, Vicente Moreno, en una categoria en què els clubs no triguen a fer canvis a la banqueta si les coses no rutllen com s'espera. De fet, aquesta mateixa temporada ja ha hi hagut quatre destitucions en equips, lògicament, amb més bon rendiment que el Nàstic: el Rayo Vallecano, el Getafe, l'Alcorcón i el Saragossa. El crèdit concedit pel club a Vicente Moreno és el resultat de la trajectòria del valencià a Tarragona –diumenge es van complir tres anys i dos dies des de la seva arribada al Nàstic–, ja que el va agafar estacat a segona B i va estar a prop de pujar a primera divisió. Com que fa pocs mesos l'equip lluitava per l'ascens, ningú a Tarragona ha demanat el cap del tècnic i s'ha focalitzat el mal rendiment de l'equip en els jugadors, tant els fitxatges com els que continuen del curs passat. La sensació és que Moreno és qui més suc pot treure a la plantilla actual per aconseguir que l'equip arribi viu al mercat d'hivern, quan es reforçarà per millorar.

LES FRASES

No n'hem sortit, ni de bon tros, ja que no se'n surt en una setmana, però és un punt de partida. Ara ens toca enllaçar dues victòries

DISSABTE, EL GETAFE

Tothom té clar que el triomf servirà de poc si no va seguit de la primera victòria a casa

UN PES DE SOBRE

És una situació diferent a les que hem tingut aquests anys al Nàstic, i també és un repte superar-la
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Cap equip no ha arribat a la jornada 13 sense guanyar des del curs 1972/73
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)