Nàstic

futbol

nàstic

Una esquerra infal·lible

El protagonista. El Nàstic reacciona i s'acosta a la zona de salvació gràcies als gols de Juan Muñiz, actualment el màxim especialista de la categoria en faltes directes: ja n'ha convertit tres

El Nàstic ha encadenat dues victòries, les dues primeres de la temporada, la qual cosa li ha permès passar de tenir la zona de permanència a sis punts de distància a tenir-la a només dos. Encara és cuer, però el futur immediat ja es veu d'una altra manera. Els grana han basat la reacció en un rigor defensiu creixent i, en atac, en l'efectivitat de Juan Muñiz. L'asturià ja va ser l'autor del gol de la primera victòria, el 0-1 al camp del Mirandés –va aprofitar una assistència de Giner per marcar dins l'àrea petita–, i també va fer el del triomf de dissabte passat contra el Getafe. Va ser un llançament de falta directa, el tercer que converteix aquesta temporada, un fet que el consolida ara mateix com el màxim especialista a pilota aturada de segona A. Ningú ha fet fins ara tants gols d'aquest tipus com l'exjugador de l'Sporting, que també sol executar les faltes per penjar a l'àrea i els córners.

El gol de Muñiz dissabte va ser clavat al de l'anterior partit dels grana al Nou Estadi, contra el Mallorca (2-2). La cama esquerra de Muñiz va fer que la pilota, plantada a uns quatre metres de la frontal de l'àrea gran, un pèl escorada a l'esquerra, passés per sobre de la barrera i que, de sobte, descendís, fent-la entrar baixa a prop del pal dret dels porters, totalment immòbils. L'altra falta, en el duel contra el Llevant de la tercera jornada (1-1), va ser, si fa no fa, en la mateixa posició, però va entrar per l'escaire esquerre del porter.

LES FRASES

M'estan sortint les coses bé, i si se m'exigeix més és positiu perquè vol dir que es confia en mi. Espero fer més gols i que donin punts

ELS TRES XUTS

Els gols de falta contra el Getafe i el Mallorca van ser clavats i contra el Llevant el xut va entrar per l'escaire
L'important és que continuem amb aquesta dinàmica. Ara no especulem, anem pels partits
Juan Muñiz
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)