Reus

L'impacte de la gesta

Reus. El club roig-i-negre ha doblat amb l'ascens el nombre d'abonats fins als 2.500 actuals i presenta una campanya per continuar augmentant-los aprofitant la bona trajectòria de l'equip

El Reus tenia la temporada passada al voltant de 1.200 socis, un registre que havia variat poc al llarg dels últims anys. L'ascens a segona A del final de curs passat, però, l'ha catapultat fins al doble, els 2.500 actuals. El president, Xavier Llastarri, i el màxim accionista, Joan Oliver, van presentar ahir una campanya d'abonaments per a la segona volta per tal que la xifra continuï augmentant. En fan una bona valoració, però esperen que creixi i que s'apropi tant com sigui possible fins al vuitanta per cent de l'aforament de l'estadi municipal, és a dir, fins als 3.600 abonats. La nova campanya permet fer-se soci del Reus pagant entre 299 i 99 euros, la qual cosa dóna dret a veure tots els partits de la segona volta, a més de la visita de l'Almeria en l'última jornada de la primera, el 15 de gener. Una de les novetats dels nous abonaments és que se separen les zones de preferent, gol nord i gol sud, seguint les exigències de la Lliga de Futbol Professional. Fins ara, els abonaments del Reus no diferenciaven aquestes zones i hi havia lliure circulació entre aquests espais. De fet, molts aficionats tenien el costum de canviar de gol en el descans per situar-se sempre rere la porteria on atacava el Reus. Les últimes reformes que s'han fet a l'estadi no permetran que es pugui canviar de zona i, a partir d'ara, els abonaments seran només per una de les tres. Els nous abonaments, pensats també per ser regalats, es poden adquirir a la CF Reus Store del centre comercial del Pallol.

Llastarri i Oliver van aprofitar per fer balanç d'un 2016 històric per a un Reus que ha pujat per primera vegada a segona A, on s'ha mantingut sempre a la zona alta. “Som molt feliços”, va afirmar Oliver, que admet que a partir d'ara ve el més complicat, que és mantenir la bona dinàmica de l'equip per consolidar-lo en la categoria de plata. Llastarri espera que el nou any sigui “igual o millor que el passat” i Oliver, que se signi el conveni amb l'Ajuntament per la cessió de l'estadi municipal.

LES FRASES

Fem un balanç enormement positiu del 2016, som molt feliços. Però hem de continuar treballant, perquè el més complicat ve ara
Hem d'aconseguir consolidar-nos a segona sense perdre de vista que som els més pobres
Joan Oliver
Màxim accionista del reus

Atents al mercat, “sense neguit”

“Estem oberts a possibles incorporacions en el mercat de gener, però sense neguit, ja que no busquem res desesperadament. Si surt alguna bona oportunitat l'aprofitarem, però l'equip està bé, funciona i és equilibrat”, va dir Joan Oliver, que va assegurar que els principals reforços d'hivern són Christantus, Vítor, Haro i Querol, futbolistes que fins ara no han jugat gaire per culpa de les lesions. L'altre front obert als despatxos del Reus són les renovacions. Després de tancar la de Fran Carbia, el club treballa a allargar el contracte d'algunes peces clau més, com ara Ramon Folch, Edgar Badia, Alberto Benito i Ángel Martínez, que acaben contracte el 2017. Oliver assegura que totes les renovacions van pel bon camí espera anunciar-ne alguna després de les vacances.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)