Nàstic

futbol

nàstic

Vicente Moreno renuncia a la banqueta del Nàstic

Moviment inesperat. L'entrenador ha presentat la dimissió a la junta directiva, que, tot i que s'ha donat un termini fins al 28 de desembre per estudiar-la, molt probablement l'acceptarà

Vicente Moreno ha presentat la renúncia com a entrenador del Nàstic. L'entitat grana va publicar un comunicat en què es donava un termini de tres dies (fins al 28 de desembre, quan l'equip torna als entrenaments) per acceptar o rebutjar la dimissió. Tot i això, el fet que el tècnic no es vegi amb cor de tirar endavant la situació de l'equip –cuer a segona A, a sis punts de la salvació– ha aplanat el camí a la junta directiva per acceptar-la.

Vicente Moreno va comunicar al Nàstic que renunciava al seu càrrec divendres passat. La marxa de l'equip, cuer a sis punts de la salvació i eliminat de la copa, ha estat el detonant principal de la decisió del tècnic, que confiava, després dels bons resultats al novembre, que l'equip redrecés el rumb. Les tres derrotes consecutives en la lliga i l'eliminació en la copa al desembre han estat definitives.

El club confiava en la figura de Vicente Moreno, tal com havia reconegut públicament el president Josep Maria Andreu, i deixava la reacció de l'equip en mans dels canvis en la plantilla que s'han de produir al gener. De fet, el conjunt grana està en plena reconstrucció, ja que s'ha reforçat amb dos jugadors que han de marcar la diferència: Achille Emaná i Manu Barreiro. Per tot plegat, la decisió de Moreno, que ara té les hores comptades al Nou Estadi, ha estat sobtada.

CONFIANÇA

El president Andreu havia manifestat que confiaven en Vicente Moreno

FITXATGES

La junta directiva considerava que la remodelació de la plantilla era la solució
L'eliminació de la copa i la mala trajectòria en la lliga han propiciat la decisió

Juan Merino, el principal candidat a substituir-lo

La direcció esportiva del Nàstic ja té preparat un candidat per si acaba acceptant la renúncia de Vicente Moreno. Es tracta de Juan Merino, exfutbolista de primera (242 partits) i segona divisió (210) amb el Recreativo de Huelva i el Betis. Amb els verd-i-blancs també ha tingut experiència a les banquetes: al primer equip a segona divisió (4 partits) i a primera (19 partits, el curs passat) d'on va pujar directament des del filial, al qual ha entrenat a segona B (64 partits). També té experiència com a primer entrenador a segona divisió, ja que va dirigir el Xerez el curs 2011/12 (16 partits). De fet, es dóna la circumstància que Vicente Moreno va rellevar Merino quan va ser acomiadat del Xerez en aquella temporada a causa dels mals resultats, un fet que enguany es podria repetir a la inversa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)