Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Una cita inoportuna

Nàstic. L'equip grana, que no podrà disposar aquest mes ni de Madinda ni Djetei per a la copa d'Àfrica, és el més perjudicat de segona A, juntament amb el Còrdova, per la competició

Els equips de segona A intensifiquen aquests dies els entrenaments perquè el cap de setmana torna la competició, i sis ho fan sense els futbolistes que participen aquest mes en la copa d'Àfrica. El Nàstic és un dels dos equips més perjudicats per la competició, ja que perd dos futbolistes, el gabonès Madinda i el camerunès Djetei, el mateix nombre que el Còrdova, que no podrà disposar del porter Razak ni de Bijimine. També han estat cridats per les seves seleccions tres porters més: els marroquins Bono, del Girona; Munir, del Numància, i el camerunès Ondoa, del Sevilla Atlético. Zongo, de l'Almeria i concentrat amb Burkina Faso, serà el vuitè representant de la segona divisió A en la copa d'Àfrica, que es disputarà al Gabon entre el 14 de gener i el 5 de febrer, data de la final. Com que la primera fase s'acabarà el 25 de gener, els equips recuperaran els seus futbolistes, com a molt aviat, durant l'última setmana de gener. Tots ells ja estan concentrats amb les seves seleccions.

Les deu baixes del Nàstic són sensibles, ja que Juan Merino, en els seus primers partits a la banqueta del Nàstic, no podrà disposar d'un dels titulars habituals amb Vicente Moreno, Lévy Madinda, ni de Mohammed Djetei, que s'havia guanyat un lloc a l'eix de la defensa. “No marxo content per la situació de l'equip, però estaré amb ells i els donaré suport. I en la copa ho donaré tot i gaudiré amb l'objectiu d'arribar al més lluny possible”, va dir abans de marxar a la concentració Madinda, que té la pressió de jugar amb la selecció amfitriona.

De totes maneres, a la plantilla grana hi ha alternatives i, a més, les posicions dels dos futbolistes són dues de les que el Nàstic està reforçant aquests dies. El mig centre defensiu Luismi ja s'entrena amb l'equip en espera que el Nàstic faci oficial la seva incorporació fins a final de temporada, cedit pel Valladolid, mentre que el central italobrasiler Luca Perone ja fa dies que està a prova, i ha agradat tant a Moreno com ara a Merino, de manera que és més que probable que el club grana anunciï aviat la seva incorporació definitiva a una plantilla que fins ara també s'ha reforçat amb els atacants Emana i Barreiro. S'esperen més altes i baixes, la primera de les quals serà Rharsalla.

REFORÇOS

Luismi, a punt de fitxar, i Perone, a prova amb bona nota, ocupen les seves posicions
Nàstic
Madinda (Gabon)
Djetei (Camerun)
Còrdova
Razak (Ghana)
Bijimine (Congo)
Girona
Bono (Marroc)
Almeria
Zongo (Burkina Faso)
Sevilla Atlètic
Ondoa (Camerun)
Numància
Munir (Marroc)

UN MES SENSE ELLS

La primera fase s'acabarà el dia 25 de gener i la final es disputarà el 5 de febrer

PECES IMPORTANTS

Madinda és fix al mig del camp i el central Djetei ha estat titular últimament

La competició, sense la Nigèria de Chrisantus

A més del Nàstic i del Girona, el Reus també disposa d'un futbolista africà, el nigerià Macauley Chrisantus. La seva selecció, però, no participa en la copa d'Àfrica. Nigèria va quedar fora de la fase final en un grup en què l'únic classificat va ser Egipte, malgrat ser una de les grans potències del continent, amb tres títols de campió de la copa d'Àfrica. De totes maneres, Chrisantus difícilment hauria format part d'una selecció amb la qual només ha jugat en categories inferiors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)