Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El Nàstic empata a casa en el debut de Juan Merino (1-1)

2a divisió A. José Carlos ha igualat en la segona part el gol del Tenerife en la primera i els grana han jugat mitja hora amb deu

Juan Merino ha debutat amb un empat a la banqueta del Nàstic. El Tenerife s'ha avançat en la primera part i José Carlos ha fet l'empat a l'inici de la segona per un equip grana que ha jugat mitja hora amb deu per l'expulsió de Barreiro. L'empat trenca la ratxa de tres derrotes seguides, però manté el Nàstic cuer.

El primer onze inicial de Juan Merino ha comptat amb els quatre reforços d'hivern, el central Perone, el mig centre Luismi i els atacants Achille Emana i Manu Barreiro. Al Nàstic li ha costat trobar connexions entre els futbolistes ofensius, que ha buscat amb un futbol més directe que combinatiu, i només ha tingut dues ocasions en la primera meitat de Barreiro a passada d'Emana, ben resoltes pel porter Dani Hernández. El Tenerife, sense fer res de l'altre món, ha sigut més efectiu amb el gol de Cristo en un córner (12').

José Carlos, en la primera acció després d'entrar el camp, ha desembussat el Nàstic en atac amb un bon gol: dos retalls i xut creuat lluny de l'abast del porter (56'). El panorama pintava millor, però poc després Manu Barreiro ha vist la segona groga per jugar sense protector a la cama dreta (62'). Amb un jugador menys, el Nàstic ha sigut més conservador, tot i que Juan Muñiz ha tingut el segon gol davant el porter rival. El Tenerife també ha disposat d'alguna bona ocasió abans del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)