Reus

El dèficit constant

Reus. L'equip roig-i-negre continua pagant la falta de gol, el principal maldecap de Natxo González i que explica, en part, l'encallament actual. Només l'Alcorcón n'ha marcat menys

Només hi ha un però en la gran temporada del debut del Reus a segona A: la falta de gol. L'equip roig-i-negre és molt sòlid, ja que només el líder, el Llevant, millora les seves xifres defensives –16 gols rebuts en 20 partits–; és competitiu com el que més, ja que no ha perdut mai per més d'un gol de diferència, i ha mostrat sempre una gran personalitat, sense por de tenir la pilota en tots els estadis, no només el seu. Però en atac li falta determinació i efectivitat, i només ha marcat 17 gols, menys d'un per partit. Només un equip de la zona baixa, l'Alcorcón, ha fet menys dianes que els reusencs: 14.

El Reus no ha pogut marcar en cap dels dos últims partits, les derrotes a casa contra l'Elx (0-1) i divendres passat a Valladolid (1-0), que allarguen una dinàmica negativa de resultats que l'ha estancat: 7 punts dels últims 27. L'equip de Natxo González ha caigut de la zona de fase d'ascens, en la qual ha estat durant quasi tota la primera volta, però només la té a un punt de distància. El tècnic basc admetia després de la derrota al José Zorrilla que els falta contundència en els últims 35 metres. El Reus troba a falta regularitat en les aportacions dels puntes, continuïtat en la creació de joc i efectivitat en els últims metres.

MALA DINÀMICA

El Reus ha sumat 7 dels últims 27 punts en joc, però es manté a un sol punt del sisè

BÉ EN DEFENSA

Compensa la falta de gol amb la feina en defensa: només el líder n'ha rebut menys

MÉS DETERMINACIÓ

“Ens falta contundència en els últims 35 metres”, admet Natxo González

Una altra lesió inoportuna de Chrisantus

El nou any semblava que significaria per al Reus buidar la infermeria, però, a més de Vitor, en la recta final de la recuperació de la seva lesió, Benito i Chrisantus es van perdre el primer partit del 2017. Benito haurà d'estar al voltant d'un mes de baixa i Chrisantus té un trencament fibril·lar al quàdriceps de la cama dreta i, en principi, també es perdrà el proper partit, diumenge a la tarda al municipal contra l'Almeria. El davanter nigerià, fitxat per ser una de les referències ofensives del Reus, només ha participat en set partits per culpa de les lesions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)