Nàstic

Futbol

Segona divisió A

El Nàstic no es dóna per vençut i derrota el Lugo (2-3)

2a divisió A. Els grana, amb els germans Emana de golejadors, van dos cops per darrera en el marcador però acaben guanyant

El Nàstic ha derrotat el Lugo gràcies a una demostració de caràcter i capacitat de reacció. Els grana han anat dues vegades per darrera en el marcador, però han acabat guanyant gràcies als gols dels germans Emana, l'últim, d'Stéphane, en el minut 88.

El Lugo, especialment perillós a pilota aturada en la primera meitat, ha forçat un penal en un córner en què Mossa ha agafat Iriome. Joselu, pitxitxi local, no ha fallat. El Nàstic ha pressionat i ha tingut més la pilota en la primera part, però els locals es mantenien amenaçadors. Abans del descans, Emana ha topat amb el travesser.

El Nàstic ha sortit molt seriós en la segona meitat i no ha trigat a empatar, gràcies a un gol d'Stéphane Emana després que el seu germà Achille hagi tocat la pilota amb el cap. El 2-1, de Joselu, ha estat un gerro d'aigua freda, però els grana no s'han rendit i primer Achille i, en els tram final, Emana, han donat la volta al marcador i han donat el quart triomf al Nàstic, que no es queda, de moment, a dos punts de la zona de salvació.