futbol català

3a divisió

L'Ascó, imparable a casa, se situa tercer

Tres punts treballats. El Vilassar va plantar cara, però Guiu i Artur en la primera part van donar a l'equip ebrenc el novè triomf seguit com a local

ascó 2 vilassar 0

ASCÓ:Sergio López, Riki, Héctor, Socias, Argilaga, Peke (Gerard Roigé, 83'), Artur Gòdia, Masqué, Jonatan (Jordi Martí, 62'), Bertomeu (Jean Marco, 76') i Guiu.VILASSAR:Pacheco, Soufian, Adri, Oumar (Camacho, 45'), Ivan, Viale, Dani, Lluis (Matamala, 72'), Ramon (Ousman, 72'), Eric i Pau.GOLS:1-0 (5') Guiu. 2-0 (44') Artur GòdiaÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:als locals Héctor i Riki, i al visitant Soufiane.

L'Ascó va prendre ahir el tercer lloc al Vilafranca després d'una victòria treballada contra el Vilassar, la novena seguida a casa.

El partit va començar molt bé per als locals, ja que Guiu, amb una rematada esplèndida, va fer el primer gol en el cinquè minut de joc. El gol va donar tranquil·litat a l'Ascó per controlar el partit, però els visitants, que van demostrar ser un dels millors equips que ha passat pel municipal asconenc, també van generar joc ofensiu, que va provocar que l'Ascó s'hagués d'esmerçar en defensa perquè les ocasions no fossin clares. L'Ascó era més incisiu i va tenir alguna bona oportunitat de gol abans que Artur Gòdia marqués el segon gol local amb una rematada de cap dotze segons abans del descans.

En la segona part, el Vilassar es va anar estirant de mica en mica i va arribar amb més claredat a la porteria de Sergio, que va haver d'intervenir diverses vegades per no encaixar cap gol. L'Ascó també va portar perill a la contra, però fins al final el marcador no es va moure.

LES FRASES

Ha estat complicat perquè el Vilassar és un dels equips que ens ha creat més ocasions de gol
Santi Castillejo
entrenador de l'ascó
És el que ens sol passar: hi posem el futbol i les ocasions, però les errades ens penalitzen molt