Nàstic

El Nàstic remunta a La Romareda i surt de la zona de descens

Vida. El conjunt grana fa un partit molt complert a Saragossa i capgira un 1-0 en contra amb els gols de Delgado i Suzuki

El Nàstic ha aconseguit una victòria molt valuosa al camp del Saragossa, ja que els tres punts li permeten sortir de la zona de descens. Tot plegat, gràcies a la seva capacitat de reacció, ja que ha capgirat el gol inicial d'Ángel amb les dianes de Delgado en el primer temps i de Suzuki en el segon.

La primera part ha començat de la pitjor manera possible. En el minut quatre, Manu Lanzarote ha aprofitat una pèrdua de pilota dels grana per assistir a Àngel, que, més ràpid que ningú, s'ha apropat a la porteria de Reina i l'ha batut amb un xut ben col·locat. Just després, un altre cop Àngel, ha enviat una pilota al pal. Aquesta acció ha fet esperonar el Nàstic, que s'ha anat apropant amb més perill a l'àrea visitant. Així, en el 29, ha arribat el gol de l'empat. Emaná ha assistit Delgado, que ha sorprès tothom amb un xut arran del pal. Aquesta diana encara ha donat més ales al conjunt tarragoní, que ha assetjat sense fortuna la porteria de El Chino Saja. Al descans, doncs, s'ha arribat amb l'1-1 en el marcador.

Després de la represa el partit s'ha obert i els dos equips han disposat de bones ocasions. Aquest cop, però, el Nàstic ha tingut l'encert de cara i, en el minut 73, Suzuki ha rematat un córner sol al segon pal i ha desfermat l'eufòria entre els tarragonins. Amb l'1-2, ha tocat patir molt, però els grana han estat solvents davant un Saragossa precipitat i han amarrat tres punts que són pura vida.