3a divisió FEF

L'Olot no sap esgarrapar

Derrota. Els de la Garrotxa perden un partit cinc mesos després, en un matx dominat pels egarencs. L'empat del Peralada i l'ensopegada situen ara el marge dels olotins en cinc punts

terrassa 2 olot 1

TERRASSA:Ortega; David López, Amantini, Joel, Àlex Fernández; Marc de Val, Castell, Velillas (Bermu, 88'), Joan Grasa, Nils Puchades (Guti, 80') i Raíllo (Ballesteros, 72').OLOT:Xavi Ginard; Jose, Bigas, Escudero, Abel (Uri, 50'), Blázquez (Sergio, 66'), Roger, Marc Mas, Alberto Malagón (Èric, 54'), Dembo i Héctor.GOLS:1-0 (44') Marc de Val. 2-0 (65') Àlex Fernández. 2-1 (74') Marc Mas.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:als locals David López, Amantini, Àlex Fernández, Marc de Val i Velillas; als visitants Dembo, Abel Solé i Roger.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 600 espectadors a l'Olímpic de Terrassa.

Cinc mesos després, l'Olot va tornar a tastar el sabor de la derrota en caure derrotat per 2-1 al camp d'un Terrassa més necessitat. Un entrebanc poc amarg per al líder, que tot just suma tres derrotes aquest curs, i que veu com l'immediat perseguidor, el Peralada, només li ha retallat un punt aquesta jornada. Ahir, els homes de Ramon Calderé van sortir a la gespa sense pressió, amb la tranquil·litat de qui ja ha fet bona part dels deures i ja només li queda posar la cirera a un curs rodó.

Una canonada d'Héctor Simón en el primer quart d'hora va servir d'avís per al conjunt local. Aquest, però, va ser l'únic intent dels visitants. Malgrat contenir sense patiments el Terrassa durant la primera hora de joc, l'Olot va veure com els egarencs s'apoderaven de la pilota i, de passada, de les ocasions. La intenció dels de Calderé era clara: interrompre com més millor el joc dels egarencs. Així, el primer temps va transcórrer amb poc ritme i moltes pauses. La insistència local, però, acabaria trobant premi quan, uns segons abans del descans, Marc de Val va recollir un refús a la frontal de l'àrea i, amb l'empenya, va xutar ras i fort, superant l'estirada de Xavi Ginard.

El gol va servir de reforç psicològic per al Terrassa, que sabia que l'Ascó havia perdut i que el Vilafranca, el Sant Andreu i la Pobla de Mafumet havien sumat només un punt. L'ocasió, per tant, era propícia per reenganxar-se a una lluita que, després de les desfetes contra el Peralada i el Vilafranca, semblava impossible. Amb el marcador a favor, els homes d'Agustín Vacas van intentar portar la iniciativa en un segon temps dominat pels locals. L'Olot va intentar estirar-se, però ho va fer tímidament i ho va pagar car. En qüestió de pocs minuts, els egarencs van convertir-se en una piconadora que, després de tres avisos clars, va doblar el resultat amb un xut creuat d'Àlex Fernández, que va finalitzar una gran acció col·lectiva per la banda dreta. Animat pel marcador i les sensacions, el Terrassa va saber jugar el tram final del partit en terreny rival, amb contraatacs poblats i finalitzant les accions. Gairebé d'accident, però, l'Olot va treure petroli d'una jugada embolicada en què semblava que hi havia falta a Ortega. L'àrbitre no la va xiular i, aprofitant la indecisió entre el porter i un defensa, Marc Mas va acompanyar a plaer la pilota dins de la porteria. La tranquil·litat egarenca es va convertir en dubtes i nerviosisme, però el Terrassa va saber resistir l'empenta final de l'Olot i torna a estar a dos punts del play-off d'ascens a segona B.

ELS VESTIDORS

Veníem a un camp complicat i ens estranya la posició del Terrassa. Segur que la victòria li servirà per lluitar pel ‘play-off' d'ascens
El Terrassa ens ha pres la pilota i ha apostat per un joc més ofensiu. No ha estat demèrit nostre
Ramon Calderé
entrenador de l'olot

22 jornades després, derrota olotina

L'Olot va trencar a l'Olímpic de Terrassa una sèrie de vint-i-una jornades sense conèixer la derrota. En el matx número 22, el conjunt dirigit per Ramon Calderé va veure com l'equip egarenc aturava la seva magnífica dinàmica. I és que l'ensopegada dels de la Garrotxa contra un dels candidats a jugar el play-off d'ascens podria haver estat pitjor, pel que fa a la distància amb el Peralada. L'empat dels de l'Alt Empordà deixa els olotins en la primera posició amb cinc punts de marge. És evident que l'Olot havia de perdre algun dia, i en un dels trams del calendari més exigent –la setmana que ve rebrà el Sant Andreu, el sisè classificat– haurà de tornar a mostrar la millor versió si vol mantenir la renda actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)