Girona

futbol

girona

Si no indulten Aday, Machín es pot trobar amb un únic carriler: Cifu

Coris i Mojica. Lesionats dissabte, és difícil que puguin ser al camp del Lugo

Machín podria trobar-se amb les ales absolutament escapçades si el comitè no perdona la segona targeta groga a Aday i les proves mèdiques confirmen que Coris i Mojica, lesionats contra l'UCAM, no es recuperaran a temps per jugar dissabte a Lugo. De moment, i tenint en compte que ja hi ha una baixa segura als carrils –a Maffeo encara li queden dos partits dels tres de càstig per complir–, el panorama és que el Girona té un únic carriler disponible (Cifu) per jugar a l'Anxo Carro. Podrien ser dos, tres o fins i tot quatre en funció de com es resolguin les incògnites d'Aday, Coris i Mojica, però l'optimisme no és, ara mateix, excessiu.

Confiar en les al·legacions que el club presentarà per Aday sembla a hores d'ara l'opció que té més possibilitats. En les imatges que presentarà el Girona es veu clarament que el de Sentmenat rellisca en el moment d'anar a la pressió i que molt probablement no hi ha ni falta, cosa que xoca amb el redactat d'Eiriz Mata, que va escriure en l'acta que havia amonestat Aday “per haver fet una entrada temerària sobre un adversari”. En els casos de Coris i Mojica, avui es faran públics els resultats de les proves. El tossenc podria tenir una fractura al colze, i s'ha de veure l'abast dels problemes musculars del colombià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)