2a divisió A

L'Elx destitueix el tècnic Alberto Toril

El setzè relleu. Vicente Parras, entrenador fins ara del filial, es farà càrrec de l'equip

La derrota de divendres a casa contra l'Almeria (2-3) ha fet saltar totes les alarmes a l'Elx, i és que el conjunt valencià només ha sumat 3 punts dels últims 18 possibles i podria caure en zona de descens al final de la jornada si el Còrdova i el Nàstic guanyen el Mirandés i el Reus respectivament. El club valencià, a causa d'aquests mals resultats, va reaccionar ahir amb celeritat i va prescindir d'Alberto Toril, que havia agafat les regnes de l'equip a l'inici d'aquesta temporada. La destitució del tècnic cordovès, que va comportar la dimissió del director esportiu de l'entitat José Luis Molina, suposa el setzè relleu a les banquetes aquesta temporada en la categoria de plata.

L'encarregat de dirigir l'Elx en les últimes sis jornades i intentar salvar la categoria serà Vicente Parras, que ha dirigit el filial les dues últimes temporades a tercera divisió en la seva única experiència com a primer entrenador. Amb l'Elx Il·licità Parras es va quedar a només un gol de classificar l'equip per a la promoció d'ascens a 2a divisió B. Aquesta temporada també estava a les portes del play-off, ja que, quan falten tres jornades per al final, l'equip està a només cinc punts del quart classificat, l'històric Castelló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)