Territorial

Una pròrroga fatídica

Promoció a 1a catalana. El Bosc de Tosca es queda sense ascens després d’encaixar dues dianes en l’inici i el final del temps extra

Castellar 2 bosc de tosca 0

CASTELLAR:Marc, Torres, Xala (Roldán, 99’), Rubi (Sabalete, 119’), Pedro (Óscar, 62’), Ortiz, Jairo, Quesada, Silva (Campos, 97’), Víctor León (Serna, 62’) i David López.BOSC DE TOSCA:Aleix, Parés, Dorca, Massegur, Duran, Jordà (Vílchez, 103’), Mejías, Vila (Amargant, 57’), Pol Serra (Gaitán, 45’), Maiki (Sala, 57’) i Aulinas (Montalbán, 107’).GOLS:1-0 (92’) Jairo. 2-0 (121’) Jairo.ÀRBITRE:Torrado Ortafa.T.G.:al local Jairo, Pedro, Silva, Ortiz i Marc; als visitants Jordà i Dorca.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès.

El Bosc de Tosca haurà d’esperar per jugar a primera catalana per primera vegada en la seva història després de perdre al camp del Castellar (2-0). El conjunt garrotxí va aguantar el resultat inicial durant tot l’enfrontament, però en el segon minut de la pròrroga un gol de Jairo va començar a decantar la balança a favor dels vallesans (92’).

La primera meitat va ser molt igualada i amb poques ocasions. En la segona part, l’entrada d’Amargant va aportar profunditat al Bosc de Tosca, que va gaudir de les millors aproximacions. En la pròrroga, el Castellar va avançar-se, però en els minuts posteriors els jugadors d’Albert Danés van perdonar l’empat que els hauria fet pujar de categoria. Amargant va disposar de dues clares ocasions en el 102’ i el 105’; Montalbán de cap gairebé sorprèn Marc, que va salvar el gol sobre la mateixa línia de gol, i Mejías, en el 114’, va topar amb el travesser, en la millor ocasió. Al final, Jairo va poder fer el 2-0 del Castellar, ja en l’últim minut de joc.