Girona

Cada cop més amunt

Pletòrics. El Girona s’enfila fins al setè lloc gràcies a la segona victòria per la mínima consecutiva. El marge respecte a la zona de descens serà d’onze punts o de nou, en funció del Màlaga

El Vila-real, que jugava quatre hores més tard que el Girona, va impedir amb una victòria a Balaídos que l’equip de Pablo Machín acabés la jornada en la zona que dona dret a disputar l’Europa League de la temporada que ve. La sisena posició es va resistir, però els blanc-i-vermells van passar del novè al setè lloc. Cada cop més amunt, des que va estar a punt de caure en zona de descens. El setè lloc que li donen els 23 punts acumulats en setze jornades és la millor classificació de la temporada, més enllà de com va acabar la segona jornada, empatat de punts i de gols a favor i en contra amb el Llevant i el València, entre el sisè i el vuitè.

El Girona estarà pendent del Màlaga-Betis d’aquest vespre per saber el marge que té respecte a la zona de descens. Si els malaguenys guanyen, avançaran l’Alavés i marcaran la zona de descens, amb nou punts menys que el Girona. Si no guanyen, el Girona assolirà onze punts d’avantatge, un marge que fins ara no ha tingut.

Com dilluns passat a Cornellà-el Prat, el Girona en va fer prou amb un gol per fer els tres punts. Bounou va encadenar el segon partit amb la porteria immaculada. En les catorze jornades anteriors, l’equip només havia acabat sense rebre cap gol en dos partits, contra el Màlaga (1-0) i a Leganés (0-0). La recuperació de la solidesa, curiosament, ha arribat amb la defensa menys habitual, ja que les baixes de Muniesa, Alcalá i Bernardo van obligar Machín a formar trio de centrals amb Ramalho, Juanpe i Timor.

ESCALANT

El setè lloc és la millor classificació del curs després de la segona jornada, encara anecdòtica

VA DURAR POC

El Vila-real va impedir que el Girona acabés la jornada en zona d’Europa League

UN GOL ÉS SUFICIENT

L’equip ha deixat la porteria a zero en els dos partits amb la defensa menys habitual

Granell es perdrà l’últim partit de l’any

X.M.

Una targeta groga en la recta final del partit impedirà a Àlex Granell participar en l’última cita del Girona del 2017, dijous al camp de l’Eibar. Granell va tancar ahir el primer cicle d’amonestacions. Havia vist la quarta groga al Benito Villamarín, i va resistir amb quatre contra l’Alavés i l’Espanyol. A Ipurua, l’esquerrà veurà trencada una continuïtat de nou jornades. Granell agafarà el relleu com a sancionat de Pere Pons, que es va perdre el partit d’ahir perquè havia vist la cinquena groga a Cornellà-el Prat. Abans, havien tancat el primer cicle d’amonestacions el central Bernardo i el davanter Stuani. Amenaçats de suspensió, queden Juanpe –amb limitacions a la defensa, encadena cinc partits resistint amb quatre grogues–, Aday Benítez i Douglas Luiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)