L’eficàcia de la Pobla fa la diferència contra l’Ascó

Encert local. Els visitants van tenir ocasions per marcar, però van topar amb Perales

pobla 2 ascó 0

POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Dani Hernández, Salva, Roger Figueras, Adrián, Pol Ballesteros, (Gabri, 83’), Éric, Moha, (Koné, 89’), Rayco i Riad (Alberto 69’).ASCÓ:Sergio López, Pato, Dani, Josep Ramon, Socías, Artur (Jani, 78’), Sergi Moreno, Peke, Héctor García (Guiu, 59’), Masqué (Bertomeu, 59’) i Cheikh.GOLS:1-0 (18’) Moha. 2-0 (48’) Rayco.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:Als locals Riad, Eric, Roger Figueras i Perales, i als visitants Josep Ramon, Artur i Dani.COMENTARI:La Pobla de Mafumet va fer valer la major efectivitat i es va imposar a l’Ascó amb un gol en cada meitat. Després d’un inici igualat, l’Ascó va tenir el 0-1 a prop en una falta xutada per Héctor García i que van desviar entre el porter Perales i el pal. Però el que es va produir va ser l’1-0, en una gran acció de Rayco, que va fer l’assistència per al gol de Moha. L’Ascó va portar la iniciativa fins al descans i va disposar d’alguna oportunitat per marcar, de Josep Ramon i Cheikh. Només de començar la segona part, Rayco va marcar el segon gol per a la Pobla de Mafumet, que semblava sentenciar el partit. Però l’Ascó no es va donar per vençut i amb els canvis va guanyar poder ofensiu. L’equip visitant, però, no va estar encertat i, a més, va topar amb un gran Perales. La Pobla de Mafumet, ben col·locada, va tenir alguna ocasió per fer algun gol més al contraatac.