Barça B

ESPORTS

FUTBOL

Sense temps per pensar

Barça B. El filial blaugrana, que ha fet tretze moviments en el mercat d’hivern, necessita una adaptació exprés: ha de puntuar contra el Còrdova per anar descartant rivals directes

El més lògic era pensar que el Barça B necessitava experiència en la plantilla per sortir de la zona de descens. Però el camí del filial blaugrana ha quedat redreçat per l’aportació dels jugadors joves i la sacsejada en el mercat d’hivern ha anat en aquesta línia: l’equip ha baixat un any la seva mitjana d’edat. Els tretze moviments (cinc incorporacions i vuit baixes) han de donar un plus a l’equip en la segona volta perquè la primera ha estat insuficient, i en aquest punt de curs, amb un partit vital a l’horitzó, l’excusa de la falta d’adaptació no serveix: hi ha punts en joc valuosos.

La victòria contra el Còrdova donaria onze punts d’avantatge contra un rival directe. Per això el conjunt andalús ha engalanat la seva plantilla, amb nou moviments en el mercat d’hivern, i engalanarà el seu estadi, amb totes les entrades ja esgotades. “La referència dels últims partits del Còrdova no és vàlida perquè comencen una nova etapa. Ells són favorits, però nosaltres hem d’anar a fer el nostre partit i intentar puntuar”, avisa el tècnic blaugrana, Gerard López, que té les sensibles baixes de Galarreta i Ortolá, malgrat que pot disposar d’Aleñá, absent durant la setmana amb el primer equip.

L’adeu de Gómez

Com el Còrdova, el Barça també canviarà molt la seva convocatòria respecte de les darreres a causa de les incorporacions (s’estrenen en una llista Hongla, Nahuel, McGuane, Ballou i el juvenil Riqui Puig) però ha perdut jugadors sensibles, entre ells el juvenil Sergio Gómez, que va pagar la seva clàusula de tres milions per marxar al Dortmund. “No m’ho esperava gens. Veia que era un jugador per al primer equip. Amb nosaltres hauria acabat l’any de titular, i l’any següent hauria començat a anar amb el primer equip”, lamenta el tècnic vallesà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)