Territorial

El Banyoles perdona

1a catalana. Els locals van disposar de més ocasions que la Jonquera, però al final es van repartir els punts

BANYOLES 1 LA JONQUERA 1

BANYOLES:Martí Bartrina, Quimo, Gallardo, Amós Gasca (Barceló, 72’), Andreu Moreno, Jordi Sala, Bena, Eric Gispert (Tarifa, 88’), Toni Güell, Ignasi Massó (Pol Bastidas, 88’) i Adrià Casanova (Jam, 75’).LA JONQUERA:Aleix Manzano, Xavi Gabernet, Albert Genís, Torres (Alaminos, 89’), Guillem Cornellà, Tidiane (Bruno, 68’), Ramon Masó, Migue, Cristian Hidalgo, Marc Bech i Genís Balaguer.GOLS:1-0 (24’) Andreu Moreno. 1-1 (31’) Guillem Cornellà.ÀRBITRE:Carmona Mantas.T.G.:als locals Casanova, Toni Güell, Amós Gasca i Quimo; i als visitants Cristian Hidalgo, Ramón Masó, Marc Bech i Guillem Cornellà.T.V.:Cap.

El Banyoles i la Jonquera es van repartir els punts en el duel gironí disputat en terres banyolines (1-1). Els locals van començar el partit empenyent amb força i, fruit de la insistència, va arribar l’1-0, obra d’Andreu Moreno (24’), que va aprofitar el refús del porter a una primera rematada d’Adrià per perforar la porteria rival arribant des de la segona línia. L’alegria va durar poc al conjunt dirigit per Adam Fontes, i és que la Jonquera va empatar gràcies a una gran falta directa de Guillem Cornellà (31’).

A partir de l’empat el partit es va igualar una mica més, tot i que en la segona meitat va tornar a ser el Banyoles que va disposar de les ocasions més clares. Però els banyolins, que segueixen en descens, van pecar de falta d’efectivitat i van enllaçar el quart empat. Pel que fa a la Jonquera, continua a la zona tranquil·la de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)