2a divisió FEF

futbol

lleida

Reenganxats a la batalla

Triomf agònic. El Lleida venç l’Ebre i s’apropa de nou al Cornellà

LLEIDA 1 EBRE 0

LLEIDA ESPORTIU:Diego Rivas; Aitor Núñez, Trilles, Eneko, Mousa (Jordi Martínez, 58’); Javi López, Albístegui (Joel Huertas, 67’), Molina, Pumar; Nierga (Valiente, 79’) i Juanto.EBRE:Salva; Regino, Pajarero, Michele Diana, Tiago; Gerrit (Teo Tirado, 65’), Iván Forte (Javi Bolo, 88’); Javi Cabezas, Adri Cuevas, Borja Martínez; i David Mainz (Ion Etxaniz, 81’).ÀRBITRE:Galech Apezteguía.T.G.:al local Molina i al visitant Pajarero.GOLS:1-0 (87’) , Javi López.PÚBLIC:Uns 900 espectadors.

De res al tot. Així es pot resumir la victòria in extremis del Lleida Esportiu contra l’Ebre, en un partit poc lluït i amb poca fluïdesa i que no es va decidir fins al minut 87, quan Javi López, de cap, va marcar el gol que val uns tres punts vitals que deixen els blaus a un punt del play-off. Tot i l’adrenalina del gol final, el partit va ser espès, amb un Ebre desactivat en atac la major part del temps i un Lleida dominador i posseïdor de l’esfèrica però que tampoc creava excessiu perill. En el primer temps, de fet, les ocasions més clares van ser visitants, primer en un un contra un de Mainz amb Rivas que el davanter va enviar fora per poc, i després en un batibull dins l’àrea que també va acabar sortint fora per poc. El Lleida, per la seva part, va arribar més però amb menys perill, destacant un xut potent de Javi López al 42 que va anar alt per poc. Tot va seguir igual després del descans i, quan el partit semblava encaminat al 0-0, Aitor Núñez va centrar des de la dreta i, amatent al primer pal, Javi López va rematar de cap per aconseguir el vital gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)