2a divisió FEF

Alan Baró, el primer fitxatge de l’Olot 2018/19

2a divisió B. El central empordanès, de 32 anys, reforça l’equip garrotxí després de tancar una bona experiència al futbol australià

El projecte de l’Olot de cara al curs que ve a la 2a divisió B va agafant forma i després de la renovació de bona part de la plantilla, el club garrotxí ha anunciat el seu primer fitxatge. Es tracta d’Alan Baró, central empordanès de 32 anys i amb passat recent a la 2a divisió A. El futbolista de Darnius aterra a l’Olot després de tancar una etapa de dues temporades al futbol australià jugant amb el Melbourne Victory, primer, i el Central Coast Mariners FC en aquest últim any.

Ara, el jugador format als planters del Peralada i el Figueres torna a casa amb la il·lusió d’aportar el seu gra de sorra en un projecte que es vol consolidar a la 2a divisió B. Alan Baró compta amb una dilatada experiència en la 2a divisió A militant en equips com l’Alacant, l’Albacete i la Ponferradina. El defensa serà presentat aquest migdia com a nou jugador de l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)