1a femenina

L’Espanyol va per feina

1a divisió femenina. L’equip de Joan Bacardit comença avui els entrenaments, amb una estada a la Val d’Aran, per preparar una temporada en què es proposa apujar el llistó

A pesar d’una millora evident que va permetre a l’equip no patir per salvar-se, l’Espanyol, finalment, no va viure, amb l’antepenúltim lloc final la temporada passada, una lliga per recordar. Per al nou curs, l’equip de Joan Bacardit, en el seu segon any com a capità de la nau, vol mirar cap amunt i millorar la classificació. “Vull ser optimista perquè considero que la plantilla s’ha reforçat molt bé, ja ens coneixem tots i normalment els segons anys dels projectes solen ser millors”, afirma el tècnic.

Avui, les jugadores de l’Espanyol, que durant la setmana han estat sotmeses a proves mèdiques i físiques, comencen la pretemporada desplaçant-se a la Val d’Aran, on faran una estada com a primera fase d’un estiu en què Bacardit es proposa posar els fonaments d’un bon any: “Esperem que la pretemporada ens respecti pel que fa a les lesions; tenim una plantilla més àmplia i això ens ha de donar més estabilitat. Tenim ganes que comenci la lliga per fer un bon paper i estar a l’altura de l’aposta que fa el club pel futbol femení.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)